Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Velmi pekne dakujem za odpoved a hned sa na to aj dam a vyskusam,len co ak by pri uzivani Sarapis doslo k otehotneniu malo by to dake nasledky,ci? a chcela by som Vas poprosit o blizsie informacie o tej metode na mail saska697@azet.sk este raz velmi dakujem.
  2.  
    Mila Jarka a Saska,
    ako vidiet na vasich skusenostiach, antikoncepcia nelieci, problem len zkryva, a dokonca dokaze orgynizmus tak zmiast, ze po jej vysadeni nie je schopny sam zdravo fungovat.
    Tiez by som vam odporucala Sarapis ( http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.)
    ...a k tomu pripadne aj vit.B6 /alebo vit. komplex Prenatal http://www.jamiesonvitamins.sk/produkty/doplnky/mulitivitaminy-pre-dospelych/prenatal-multivitamin/ spolu so Sarapisom/.
    Okrem toho sledovanie podla Symptotermalnej metody /STM/ , aby ste zistili, ci vobec ovulacia prebieha, a kedy, ci je poovulacna faza dostatocne dlha...
    Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat STM, ozvite sa mi na eva@elep.sk rada vam pomozem, poslem nejake materialy...
    Pekny den
    Eva
  3.  
    Mila Barbara,
    pokial sa upravi stitna zlaza, mal by sa aj cyklus, no mozno by prospelo uzivanie Sarapisu a sledovanie cyklu podla Symptotermalnej metody /STM/, aby ste zistili, ci vobec ovulacia prebieha, a kedy, ci je poovulacna faza dostatocne dlha...
    Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat STM, ozvite sa mi na eva@elep.sk rada vam pomozem, poslem nejake materialy...
    Pekny den
    Eva
  4.  
    Dobry den ja som brala vysse 2r.antikoncepciu YADINE. No potom co sme sa rozhodli s priatelom pre babatko tak som po douzivani posledneho blistra nezacala dalej uzivat. Antikoncepciu som brala koli bolestiam pri menstruacii,nepravidelnych cykloch ktore boli po vacsine aj 2x do mesiaca s hruba s tyzdennou pauzou s dlzkou menstruacie 9 dni.Prva menstruacia v mesiaci bola vzdy s bolestou bruchaa silna a ta druha v mesiaci bez bolesti a o dost slabsia,tak som skoro ani nevedela ze ju mam. Antikoncepcia zabrala bolo to super. Ale teraz po vysadeni je to tu zase napr. aj teraz poslednu menstruaciu som mala 18.10.-22.10. a vcera 2.11.som zacala zase krvacat nie az tak moc silno,ale prekaza mi to som s toho nestastna,unavena. A mimi stale nic:( stale sa nedari snazime sa uz rok:( pravidelne beriem aj kyselinu listovu,vitamin E. Neviem co uz brat aby sa nam konecne zadarilo a nemavala som zase menstruaciu ci co to je 2x do mesiaca:(. Takto si neviem ani zistit ci mam vobec ovulaciu.Ako ratat plodne dni. Mam 23r. a partner 24r.Ako netlacime na seba ani na to moc nemyslime,ze ideme zarabat na mimi len nam to nejde do hlavy rok bez ziadnej ochrany a stale nic.Na vysetreni stitnej zlazy som bola vsetko je v poriadku tak naozaj neviem co robit co uzivat.Dakujem velmi pekne za odpoved
    • Jarka
    • 28.10.2010 00:07:54

Dobry den, pred rokom som vysadila HAK Cerazette. Moje telo sa stale z toho nedalo do poriadku. Mala som krvacanie medzi cyklami, to sa mi upravilo po tabletkach Norethysteron, ale co ma najviac trapi je, ze moja menstruacia zacina 3 dnovym spinenim (najprv je to hnede spinenie a postupne to prejde do cierneho), potom normalna menstruacia a zase asi 2 dni hnede spinenie. Stitna zlaza je o.k. aj hormonal. profil, tak neviem, kde je chyba. Chceli by sme druhe dieta, ale mam strach, ze to nepojde.
  5.  
    barbara
    Dobrý deň.Chcela by som otehotniet už 1 rok sa snažíme ale my zistili štítnu žlazu, mám aj hnedé špinenie pred menštruáciou .Už babatko by sme chceli velmi prosim poradte mi.Beriem euthyrox 75.
  6.  
    Dobry den,
    ospravedlnujem sa, ze odpovedam tak neskoro... neviem, ci je to este vobec aktualne...
    Dlhe spinenie pred ci po menstruacii moze znamenat znizenu hladinu progesteronu, ci zvysenu hladinu prolaktinu. Moze sa to upravit i samo /ale i nemusi/, Odporucala by som vam uzivat Sarapis /alebo iny produkt s obsahom materskej kasicky/ http://www.magister.sk/-p-5623.html - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pekny den
    Eva
  7.  
    Dobrý deň,
    chcela by som sa opýtať, či mám šancu otehotnieť, keď mávam týždeň (niekedy pár dní) pred menštruáciou hnedé špinenie. Trvá to už asi rok a pol, môže sa to upraviť samo?, lebo poslednýkrát trvalo to špinenie iba deň a na druhý prišla MS, tak tajne dúfam, že sa to upravuje. Bábätko by som veľmi chcela, prosím poraďte mi. Ďakujem. Sisinqa.

TOPlist TOPlist