Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Ahoj Rachel.
    Ja som uživala sarapis dlhodobejšie na úpravu menštruač.cyklu a vysadila som ho už, nakoľko som otehotnela. Je to veľmi dobrý prípravok a zmenu som pozorovala prakticky hneď po prvom mesiaci uživania. Ak by si mala záujem, zvyšilo sa mi ešte jedno veľké balenie - 60 tbl. z ktorého mam polovicu aj niečo. Napiš mi na môj mail ak chceš (slavka31@centrum.sk) a dohodneme sa, poslala by som ti ho.
  2.  
    Dobry den,
    prepacte, ze odpovedam tak neskoro...
    Vstavanie v noci moze i nemusi ovplyvnovat merania - sledovaniu BTT vsak tento fakt nebrani - pokojne sa sledujte, a zapisujte si tuto /i ine/ okolnosti. Pri vyhodnocovani uvidime, ci je teplotny vykyv, ktory by mohol byt ovplyvneny vstavanim, alebo je to neovplyvnene...
    Dobry pripravok na upravu cyklu je Sarapis vo vasom pripade s pridavkom vytazku zo soje/ http://www.magister.sk/-p-5623.html - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Okrem toho na podporu ženám sa odporúča upraviť váhu (zvýšiť/znížiť) - ak je to nutné, spať v úplnej tme, obmedziť kofein na prijateľné množstvo, príp. doplniť organizmus o niektoré vitamíny a minerály (napr. zo skup.vit.B, C... príp. vit.komplex na to určený napr. velmi dobry je Pre-natal http://www.magister.sk/product_info.php?products_id=1684
    Pekny den a dakujem za pochopenie
    Eva

PS:ak by ste potrebovali pomoc ohladne vyhodnocovania bazalnej telesnej teplota, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk, rada vam pomozem.
  3.  
    Prajem pekný deň. Zaujímalo by ma či je nejaký voľne predajný liek na podporu luteinizačného hormónu,alebo niečo také. A tiež by som chcela vedieť,či je problém,ak v noci vstávam k dcérke,alebo na WC a potom ráno hneď po prebudení meriam bazálnu teplotu digitálnym teplomerom. Cyklus mám nepravidelný a krvácanie je slabé , ba dokonca to je miestami len také špinenie a úplne slabé asi dvojdňové krvácanie.Bazálnu teplotu meriam už dlhšie,ale nejak stále neviem ako na to a či to vôbec robím dobre.Vopred ďakujem.

TOPlist TOPlist