Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    dolezite je odmerat teplotu ihned po zobudeni, s kazdou sekundou ako je clovek hore, teplota sa zvysuje a uz by nemusela byt objektivna, hodnotitelna, mohla by cyklus skreslit. Cize dolezite je odmerat teplotu ihned a zaznacit, ze bola merana skor /kedy/. Potom sa to bude pri vyhodnocovani brat v uvahu. Mozno to bude v tej casti cyklu, ze dana hodnota vyhodnococvanie ani neovplyvni, mozno nebude jej hodnota taka rozdielna ako tie okolo nej, tak ju mozeme pri vyhodnocovani pouzit, ale a ak by to bolo relativne, alebo prave v case okolo ovulacie, a jej hodnot by mohla vyhodnocovanie ovplyvnit, treba ju ignorovat.
    Pekny den
    Eva
    PS: ak by ste niekedy potrebovali pomoc s vyhodnotenim, mozete sa ozvat na eva@elep.sk, pomozem vam, alebo skontrolujem, ak si nebudete ista...
  2.  
    S touto metodou este len zacinam a chcela by som si ujasnit par veci. Teplota sa ma merat vzdy rano v tu istu hodinu, co robit ked nahodou vstanem skor? ze sa zobudim spontanne skor ako som si zvolila dany cas? mam cakat do danej hodiny? odmerat sa v iny cas?

TOPlist TOPlist