Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Monika,
    je mi to luto, ale nie som lekar, a necitim sa kompetentna odpovedat na vasu otazku ohladom postupu liecby, verim, ze lekari urobia co bude pre vas zivot a zdravie najlepsie...
    Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo
    Eva
    • vanila
    • 27.1.2010 15:07:12 Zmenené

Dobry den pani Eva.Chcem sa spytat na jednu vec. S priatelom sme sa snazili o druhe dieta nakolko sa nam to nedarilo.Tak som po case isla k mojmu lekarovi ,ktory mi robil cytologicke vysetrenia.Prve cyt. vysledky v oktobri mi vysli PAP IIIa, a v decembri mi cytologia vysla na H-SIL susp.HVP PAP IV , HVP-vysoko rizikove diagnoza N87.2.Bola som v nemocnici kde mi zobrali kusok z krcka maternice a poslali na dalsie lab.vysetrenie. Ak budu vysledky zle, aky bude dalsi postup liecenia Zoberu mi celu maternicu alebo sa to da este nejak liecit?Co predpokladam asi ze nie.Dakujem za skoru odpoved.Monika

TOPlist TOPlist