Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    prepacte, ze odpovedam neskorsie...
    podla hodnot, co pisete sa neda najst vzostup BTT, teda od 22. do 32.dna ovulacia nenastala. Bud to mohlo byt predtym, no ak by ste potom boli tehotna, tak uz by to pravdepodobne bolo vidiet na teste, a tiez teplota by bola pravdepodobnejsie este vyssia (okolo 37°C).
    Skor predpokladam, ze ovulacia napriek pokrocilemu casu este neprisla. Neviem, ako sa to medzitym zmenilo, kedze odpovedam dost neskoro... Ak by ste mali zaujem, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk, a mozeme sa opat na to pozriet, pripadne podrobnejsie zhodnotit vas cyklus a najst nejake riesenie...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry den

chcela by som sa poradit.bazalnu teplotku som si zacala merat az od 22 DC nikdy som ju nemerala.bola som na laparoskopii nemavala som menzes a ani ovulaciu.a robila som si ovu testy a vysli pozitivne na 12 DC na 22DC som mala 36,7 a na 23 DC mi klesla na 36,3 a odvtedy sa mi drzi tak striedavo ze 36,7 a 36,6 a teraz som mala 3 dni 36,6 a vcera a dnes 36,7 menzes nemam este a som 32 DC. len som sa chcela opytat ze k comu to mam priklonit ci je mozne tehotenstvo alebo to je len po tej laparoskopii nejaka uprava. tehotensky test mam zatial negativny.Dakujem velmi pekne
  3.  
    Mila Natalia,
    bazalna telesna teplota byva v poovulacnej faze zvysena, a ak nastane pocatie, v case uhniezdenia sa zvykne este viac zvysit, na uroven okolo 37°C a viac. No neda sa to takto 100% potvrdit. Definitivnu odpoved vam da tehot. test, alebo vysetrenie u lekara.
    Drzim palce
    Eva
  4.  
    ahojte chcela by som sa spytat ze koklo musi byt bazalna teplota aby som zistila ci som tehotna posledny cyklus som mala 29.marca a meskaju mi 8 dny a bazalnu teplotu som mala 37.6 poradte mi dakujem
  5.  
    Dobry den,
    je mozne, ze ste test zacali robit neskorsie, ale je mozne aj to, ze test bol nespolahlivy. Napriek postupne sa zvysujucej kvalite, citlivosti ovulacnych testov, stale nie su 100% spolahlive. Meranie bazalnej telesnej teploty /BTT/ a sledovanie hlienu je spolahlivejsie, preto by som verila skor teplote, a tiez si myslim, ze uz je zbytocne robit si ovulacne testy. A vlastne na konci cyklu si to skontrolujete - menstruacia by mala prist 12-16den po potvrdenom vzostupe BTT. Ak takto odhadnete, ze ste zacali s ovulacnymi testami neskoro, mozete nabuduce zacat skor.
    Pekny den
    Eva
  6.  
    Dobrý deň,
    rada by som sa pridala do tejto diskusie a opýtala veľmi podobne. Kúpila som si digitálny ovulačný test Cearblue a keďže mám aspoň 30-dňové cykly, začala som si ho robiť v 15. deň. Už ich mám 5 a všetky sú negatívne, no na druhý deň merania mi stúpla bazálna teplota a drží sa hore. Test robím vždy ráno z prvého moča, ako by sa malo. Druhú čiarku na teste mám stále rovnako slabú. Mohla nastať ovulácia ešte skôr alebo mohla byť taká krátka, že mi test nezaznamenal vzostup? Môžem byť v takomto prípade bez ovulácie, aj napriek teplote? Mám si ešte tie testy dokončiť? Zdá sa mi to zbytočné, lebo už sa asi nič prevratné nestane. Teplotu si meriam už skoro rok a ovu test som si robila prvýkrát. Ďakujem za odpoveď. Ivka
  7.  
    Dobry den,
    ano niekedy prebehne ovulacia este pred 1.dnom potvrdeneho vzostupu BTT, no nie viac ako jeden den pred tymto dnom.
    Neviem aky test pouzivate, nie vzdy su uplne spolahlive, najma tie zo slin, ci hlienu... a ten z mocu je vzdy spolahlivejsie robit z ranneho mocu, ktory je najkoncentrovanejsi.
    Pekny den
    Eva
  8.  
    Dobrý deň,
    chcem sa opýtať, čo znamená ak sa mi bazálna teplota zvýšila o 0,3 stupňa ale zároveň ovulačný test ukázal negatívny výsledok. Moja bazálna teplota (meriam si ju tento mesiac prvý krát, začala som však týždeň pred poslednou menštruáciou a moja teplota bola 37,2) bola prvých 13 dní vždy 36,7 stupňa, potom predvčerom stúpla na 36,8, včera na 37,0 a dnes na 37,1. Ovulačný test, ktorý si robím už 5 deň mi však vždy doteraz ukázal negatívny výsledok. (Robila som ho presne podľa návodu - približne v rovnaký čas poobede, predtým som tri hodiny nepila) Môže to znamenať, že ovulácia ešte neprebehla? Môže ovulácia prebehnúť 1-2 dni predtým, než mi stúpne teplota - a teda som to nestihla ovulačným testom? Ďakujem

TOPlist TOPlist