Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry vecer,
    ano, mozete to uzivat spolu, Sarapis nie je vit. doplnok, i ked materska kasicka obsahuje aj nejake vit. a mineraly, /vsetky su popisane v zlozeni/, no nemali by v tychto davkach sposobit predavkovanie, najma ak budete uzivat Sarapis v davkovni 10dni 3x1, 10dni 2x1, a potom uz len 1x1.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobrý deň,
    chcela by som sa spýtať, či môžem naraz užívať Prenatal (Jamieson) aj Sarapis. Nebolo by to už príliš veľa vitamínov? Nehrozí mi predávkovanie?
    Ďakujem
    Martina
  3.  
    Dobry den,
    asi u 70% zien predbieha priznak hlienu teplotu, to znamena, ze najprv je vrchol hlienu a az potom vzostup teploty /vacsinou je to vsak v rozmedzi par dni cca 1-3/.
    Robili sa mnohe vyskumy, kedy sa zenam robil UZV /na zistenie ovulacie/, a sucasne sa sledovali STM, a zistilo sa, ze teplota je presna s rozptylom +-1den.
    Kedze pre spermie je priaznivejsie prostredie riedkeho hlienu /pomaha im rychlejsie sa pohybovat, a kedze ich aj vyzivuje, tak aj dlhsie prezit/, je vhodne vyuzit pri snahe o pocatie prave taketo dni, i ked predchadzaju vzostup teploty. Spermie dokazu v priaznivom prostredi zenskeho tela prezit az 7 dni.
    Ak by ste chceli, mozem sa na vas cyklus pozriet konkretne - ozvite sa mi na eva@elep.sk.
    Vit. A by mohol postacovat tak ako spominate...
    Pekny den
    Eva
  4.  
    Chcela by som sa ešte spýtať na súvis hlienu a teploty. V pondelok som mala asi najkvalitnejší hlien, ktorý sa postupne zhoršoval (zakaľoval sa a vyskytoval sa v menšej miere), ale teplota mi stúpla až v sobotu. Ovulácia teda bola asi v piatok, ale v ten deň bol najhorší hlien týždňa a v sobotu už nebol žiaden plodný hlien, len biely, lepkavý, nenaťahovací. Myslela som si, že pri ovulácii má byť najlepší. Nemohla tá teplota prísť neskôr o viac než len jeden deň po ovulácii? Teda neovulovala som skôr a teplota sa oneskorila?
    Ďakujem
    Martina
  5.  
    O tej tme som citala. Mám úplne zatemnenú spálňu (žalúzie, záves a ešte aj deka). Nevyzerá to dobre, ale je to nutné, pretože bývam na námestí a pouličné osvetlenie je tak silné, že by som v podstate nemusela svietiť ja.
    Beriem tiež Prenatal od Jamiesonu a každé ráno pijem nalačno čerstvo vylisovanú mrkvovú šťavu (tiež som niekde čítala, že pomáha). Stačí mi to na pokrytie vitamínu A? V Prenatal je ho 300 mcg.
    Ďakujem za odpoveď
    Martina
  6.  
    Dobry den,
    ano tieto oleje pomahaju zlepsit kvalitu hlienu, najma lanovy olej, a taktiez by vam mohol pomoct vit. A, pripravok s obsahom materskej kasicky /napr. Sarapis/, a, i ked sa to zda zvlastne, spanie v uplnej tme...
    Drzim palce
    Eva
  7.  
    Mám asi problém s kvalitou hlienu. Je síce "naťahovací", ale je dosť hustý, nie veľmi priehľadný. Na anglických stránkach som našla rady ohľadom zlepšenia hlienu. Odporúčajú v prvej polovici cyklu (do ovulácie) pupalkový olej a potom ľanový alebo rybí. Užívam týždeň pupalkový aj ľanový a zdá sa mi, že to pomáha (možno si to len nahováram, zmeny majú nastať až po 3 mesiacoch). Má s tým niekto skúsenosti?

TOPlist TOPlist