Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    ano ide o normalny navrat plodnosti,kazdy organizmus inak reaguje na hladinu prolaktinu, ktory sapri dojceni vyplavuje, a podla toho aj nastupuje plodnost. Prve cykly po nastupe byvaju "chaoticke",casto anovulacne, alebo so skratenou poovulacnou fazou, malo hlienom, alebo naopak s prilis vela plodnym hlienom dlhsi cas ako byva v beznom v cykle.
    Ak by ste mali zaujem, mozete mi na eva@elep.sk poslat vase podrobnejsie sledovania /alebo sa mi najprv ozvite a poslem vam zaznam. harok v elektronickej podobe, do ktoreho to mozete zapisat, a poslat. Pomozem vam trochu sa v tom vyznat, vyhodnotit to, a pripadne sa mozeme dohodnut, ze kym sa to neujasni, alebo sa to nenaucite, mozem vam pomoct vyhodnocovat vase cykly, podla toho, ako to budete potrebovat.
    Pekny vecer
    Eva
  2.  
    Mam 16 mesacnu dceru, ktoru stale dojcim ( niekolko krat cez den aj v noci) 16.12. som dostala prvu menstruaciu od sestonedelia. Myslela som si, ze uz telo bude fungovat normalne, ako pred porodom. Ale chyba. Svoje pozorovania si pravodelne zapisujem a mam zo vsetkeho chaos.Menzs skoncil 22.12. a od vtedy som mavala teploty v rozmedzi 36,2 az 36,5 spolu s klzkejsim hlienom asi tri dni, potom ziadny hlien az od 8.1 Odvtedy som mala dost vela hlienu asi 4 dni, teploty stale v rovnakom rozmedzi. Cakala som menstruaciu, ta stale neprichadza. Od 13.1 sami postupne zvysuje teplota 36,6, 16.1 to bolo az 36,9. Len hlien mam skor suchy, je ho velmi malo. Odvtedy teploty kazdy den o stupen klesaju. Uz som dost nervozna, lebo tomu nerozumiem. Teploty a hlien spolu vobec nekoresponduju. Mam strach ci nie som znovu tehotna. Styk sme mali par krat, ale pouzili sme kondom, alebo prerusovanu suloz. Nechcem uz otehotniet, sme viacdetna rodina a vekom sa blizime k styridsiatke. Predtym sme tuto metodu nepouzivali, takze nema skusenosti. Viem mi niekto poradit, ci je to normalny prejav organizmu pri navrate plodnosti. Dakujem.

TOPlist TOPlist