Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    to ci budete moct mat deti nevie nikto, ani vas lekar... Neviem na zaklade coho predpokladal, ze nemate ovulaciu, a ci ju nemate vzdy, alebo len v danom cykle... Neviem tiez, ci mate aj ine problemy, a ci sa skutocne snazite o pocatie, a nedari sa, alebo to lekar zistil len nahodne, ked ste boli na vysetreni. Taktiez neviem odhadnut, ako bude prebiehat liecba, kedze neviem, ci vam robil nejake vysetrenia, a ake boli vysledky. Vacsinou vsak ide o hormonalnu liecbu, ktora moze mat samozrejme aj vedlajsie ucinky.
    Mam vsak skusenost, ze v mnohych pripadoch tato liecba nie je nutna, casto pomoze napr. prirodny produkt na baze materskej kasicky /napr. Sarapis/, alebo doplnenie nejakych vit., ci mineralov, sledovanie cyklu, kedy sa skutocne v kazdom jednom cykle da zistit ci a kedy prebieha ovulacia, aka je kvalita hlienu, dlzka poovulacnej fazy, ci sa objavuje spinenie a kedy... Prostrednictvom sledovania sa /merania bazalnej telesnej teploty a sledovania hlienu/ sa da zistit v ktore dni je sanca na pocatie najvyssia...
    Ak by ste mali zaujem sledovat si takto cyklus, a teda pouzivat Symptotermalnu metodu, rada vym pomozem, poskytnem materialy... mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk
    Pekny den
    Eva
    • dana
    • 22.1.2010 11:52:32

Dobrý den.Dnes som bola u drlebo mám svrbenie a aj povedal mi že nedochádza ku ovulácii,že preto nemôžem ostať tehotná,že mám prísť po nasledujúcej menštruacii a bude ma liečiť.Chcela by som sa opýtať o akú liečbu asi pôjde?budem môcť mať ešte deti?Mám 10ročnú dcérku.Dakujem
  2.  
    Dobry den,
    neda sa takto presne podla bolesti urcit cas ovulacie, niektore zeny mozu pocitovat bolest kratko pred ovulaciou /niekolko hodin, den.../, ine pocituju bolest presne pocas ovulacie a aj po nej, casto az do menstruacie. Okrem toho sanca pocat je aj cca den po ovulacii, kym uvolnene vajicko zide do druhej tretiny vajckovodu.
    Pekny den
    Eva
  3.  
    Dobry den...mam nepravidelny cyklus..dnes som 51 dc a myslim si ze ovulacia bola asi 6.januara to je.45 DC lebo ma bolelo podbrusko,krize ako pred menstruaciou ale ta neprisla...ale pohlavny styk sme mali az 7.1..Chcem sa spytat ze kedy vlastne prebehne ovulacia pocas tych bolesti alebo az po nich...Lebo styk sme mali az 7.1 tak ci je snaca ze som mohla otehotniet..dakujem pekne

TOPlist TOPlist