Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    po kyretáži sa často šanca na počatie skomplikuje, sliznica je poškodená, nedorastá do dostatočnej výšky potrebnej na uchytenie vajíčka, niekedy sa objavuje špinenie, skrátená poovulačná fáza, a kvalita hlienu môže byť tiež zhoršená.
    V takýchto prípadoch máme veľmi dobré skúsenosti so Sarapisom /alebo iným produktom na báze materskej kašičky/, asi ste o ňom na našej stránke čítali....
    Okrem toho, ak by ste mali zaujem, vyucujeme Symptotermalnu metodu, podla ktorej sa da zistit ci a kedy prebieha v cykle ovulacia, ci su splnene zakladne predpoklady plodnosti, a ktore dni su tie najidealnejsie na pocatie v danom cykle...
    Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat tuto metodu, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk, rada vam pomozem...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    dobrý deň, chcela by som poradiť, už pol roka sa nám nedari otehotnieť, minulý rok som mala MA v 8. týŽdni a bola mi robená kyretáž. Počkali sme 3 mesiace, no stále nič. Myslím, že odvtedy mám aj trochu nepravidelnú menštruáciu, takisto hlien akoby sa stratil.
    Užívam kyselinu listovú aj zinok vyše pol roka. Dva cykly za sebou som mala v strede cyklu slabé špinenie (ovulačné?).
    Budem mať 29 rokov, manžel tiež.
    ďakujem za radu.
  3.  
    Dobry den,
    rozumiem, ze 13 rokov je dost dlha doba, a ze po dietatku velmi tuzite...
    Ja vam vsak mozem dat len tie rady ako Nike, su to vseobecne odporucania pre podporu plodnosti u muza i zeny.
    Myslim, ze Sarapis by vam skutocne mohol pomoct, minimalne to stoji za pokus, a okrem toho, ak by ste mali zaujem, vyucujeme Symptotermalnu metodu, podla ktorej sa da zistit ci a kedy prebieha v cykle ovulacia, ci su splnene zakladne predpoklady plodnosti, a ktore dni su tie najidealnejsie na pocatie v danom cykle...
    Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat tuto metodu /tato ponuka plati aj pre Niku, i ked ona sa zaujimala skor o pripravky.../, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk, rada vam pomozem...
    Pekny den
    Eva
    • deniska
    • 19.1.2010 22:57:53 Zmenené

Ahoj,,, chcem vas poprosit o pochopenie a radu a zaroven podakovat tym,kto nam vie poradit,pomoct,sme zufali a velmi sa trapime uz od 20-rokoch sa pokusame otehoniet ,dvakrat sa podarilo ale mimo maternice,prisli operacie kde bola odobrata jedna cesta,(vajcovod) dobre je este jedna ,presli sme roznymi vysetreniami ,pisem v mnoznom cisle ,sme na to dvaja a som rada ze moja polovicka stoji primne a dodava mi enrgiu a nadej ,kto nam poradi co nam pomoze ,vitame vsetko ,dobra rada je cena nad zlato,,,moj vek ,33,,, DAKUJEM,, UZ 13 ROKOV .KTO NAM PORADI?
  4.  
    Dobrý večer,
    ďakujem Vám veľmi pekne za rady. Ja viem, že dieťa je "zázrak". No, bohužiaľ my už máme 30 rokov a to nie je žiadna výhra na prvo-rodičku. Ale čo už, keď sa snažíme až tak neskoro. Nezostáva nám nič iné len si to užívať, skúsiť tomu pomôcť a hlavne si to moc nebrať. Ešte raz Vám ďakujem a prajem veľa šťastia v osobnom i pracovnom živote.
    Nika
  5.  
    Dobry den,
    vasi blizky maju pravdu, pol roka nie je az tak vela, a casto sa stava, ze sa paru dlho nedari, a potom, ked to vypustia z hlavy, zrazu ani nevedia ako a kedy sa to podari... No samozrejme su pripady, kedy je potrebne trochu tomu pomoct, a zistit, ci moze byt niekde problem. No stale treba mysliet na to, ze dieta je tak trochu zazrak, je plodom lasky dvoch ludi, nie dovodom na milovanie, a ak by sme sa snazili akokolvek, ak Niekto tam hore nechce, proste sa to nepodari...
    Zenám sa odporúča na podporu plodnosti upraviť váhu (zvýšiť/znížiť) - ak je to nutné, spať v úplnej tme, obmedziť kofein na prijateľné množstvo, príp. doplniť organizmus o niektoré vitamíny a minerály (napr. zo skup.vit.B, C... príp. vit.komplex na to určený napr. dobry je Pre-natal http://www.magister.sk/product_info.php?products_id=1684
    alebo Sarapis (resp. iny s obsahom materskej kasicky) http://www.magister.sk/-p-5623.html
    Na podporu plodnosti u muža je vhodné vyhýbať sa saune a horúcim kúpeľom, nosiť voľné oblečenie, odbúrať stres, vyvážene sa stravovať, a doplniť stravu najmä o selén, zinok, vit.C, A a skupinu vit.B. Vhodné je užívať niektorý vit. komplex, ktorý by mal obsahovať tieto základné prvky (napr. Selén plus
    http://www.vegall.cz/nas-sortiment/selen-plus/
    http://www.lekarna.cz/hema-selen-plus-tbl-28/
    ale dobry je aj Profertil
    http://www.magister.sk/-p-6535.html
    Drzim palce
    Eva
  6.  
    Chceli by sme s manželom dieťa ale už 6 mesiacov sa nám nedarí. Každý hovorí nemysli na to a podarí sa. No neviem ako sa na to nedá myslieť. To je v človeku, a hlavne keď všetkým naokolo to vychádza na prvý krát. Len my nič. Preto Vás chcem poprosiť o radu. Dá sa tomu nejako pomôcť? Môže mať na to vplyv aj manželova mierna nadváha? Sú nejaké prípravky, ktoré by som mohla užívať pre lepšie pripravenie môjho organizmu?

TOPlist TOPlist