Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    po potrate je velmi dobry Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle. Mohol by pomoct aj v suvislosti so zvysenym prolaktinom.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pokojne predvianocne dni
    Eva
    • erika
    • 15.12.2009 22:46:33

dobry den,
    som po spontannom potrate -jun a teraz mam treti cyklus. Zistila som zo zaznamov ze mam 9-dnovu lutealnu fazu. Pokial viem je to dost malo na otehotnenie. Viete mi poradit ako ju predlzit?
    dakujem. Mam tiez zvyseny prolaktin. Berem Norprolac a Euthyrox na stitnu zlazu

Erika

TOPlist TOPlist