Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    mate pravdu, stres moze sposobit nepravidelnosti v cykle. Taktiez sa je fakt, ze cyklus sa povazuje za pravidelny ak je rozdiel v dlzkach cyklov do 10dni, cize je uplne normalne, ak cyklus nie je na den rovnaky, alebo ak sa obcas stane, ze je o tyzden dlhsi... Ak by ste chceli presne vediet, kedy sa dostavi menstruacia, je mozne sledovat si cylus napr. podla Symptotermalnej metody. podla nej sa da zistit, kedy v cykle prebieha ovulacia, a podla toho vieme zistit, kedy mozeme ocakavat menstruaciu. /Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat tuto metodu, viac najdete na www.elep.sk, elebo sa mi ozvite na eva@elep.sk./

Niekedy sa stava, ze zena napriek tomu, ze je tehotna v prvom trimestri, vacsinou v case menstruacie, krvaca, ale toto krvacanie je vacsinou ine ako bezne menstruacne krvacanie, je slabsie, kratsie... Tehotenstvo to ohrozit nemusi, no spinenie moze byt aj priznakom potratu, preto je vhodne navstivit radsej lekara, aby tuto moznost vylucil.
    Pekne dni
    Eva
    • Dinr
    • 31.12.2009 01:48:57

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je možné niečo ako zosúladenie cyklu? Mávam pravidelný cyklus(30-32 dní) a naposledy mi skoro týždeň meškala menštruácia.Spolubývajúca má dlhší cyklus. Alebo to mám skôr pripisovať ku stresu(blížiace sa skúškové)?Som mierne z toho zmätená,lebo neviem kedy mám teraz očakávať menštruáciu.
    A ešte jedna otázka mierne pomimo. Je možné, že je žena tehotná,ale pritom dostala menštruáciu?
    Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
  2.  
    Dobry den,
    test skuste opakovat opat po dvoch-troch dnoch, najlepsie z ranneho mocu, ktory je koncentrovanejsi. Moze ist o tehotenstvo, no mozno sa len oneskorila ovulacia, a tak aj menstruacia...
    Pekne dni
    Eva
    • dana
    • 11.12.2009 18:01:28

Možem sa opýtať?Poslednú menštruaciu som mala 12.11.2009 a mávam každých 25dní,teraz mi mešká 5den robila som si dnes test a vyšiel mi negatívne,nieje to skoro na určenie či som tehotná? kedy si mám urobiť další tehotenský test?Dakujem Dana

TOPlist TOPlist