Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    neviem presne zistit, co ste mali na mysli, ak hovorite o nizkej endometrioze. Ci myslite endometriozu ako chorobu, alebo nizke endometrium - sliznicu maternice.
    Predpokladam, ze to druhe - nizku vystelku /sliznicu, endometrium/maternice, najma v poovulacnej faze, co sposobuje problemy s pocatim, resp. uhniezdovanim uz oplodneneho vajicka. Prejavuje sa to aj skratenou poovulacnou /lutealnou/ fazou.
    V takomto pripade su vhodne pripravky na baze materskej kasicky, velmi dobru skusenost mame s pripravkom Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html
    Odporuca sa uzivat spolu so zaciatkom noveho cyklu v davkovani prvych 10dni 3x1, nasledujucich 10dni 2x1, a potom az do vysadenia lieku 1x1. Odporuca sa uzivat aspon 3-4cykly, i ked efekt sa moze dostavit aj skor. Pokial by ste vsak zistili tehotenstvo Sarapis je vhodne vysadit /resp. nahradit vhodnym pripravkom pre tehotne/, pretoze sa v tehotenstve neodporuca.
    Drzim vam palce
    Eva
    • synka
    • 30.11.2009 12:32:57

Dobrý deň pani Evka,
    chcela by som sa Vás spýtať ako by som mohla pomôcť nízkej endometrioze, ktorú mi zistil DR. Pokúšame sa o bábätko. Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

TOPlist TOPlist