Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    ano, je dost pravdepodobne, ze mozete byt tehotna, vhodne je test opat po 2-3dnoch zopakovat /mozno ste tak uz urobili/.
    Pokial mate pochybnosti, mozete navstivit i lekara, ktory vam moze zobrat krv, ale na UZV, aby sa potvrdilo zdrave tehotenstvo, je pravdepodobne este skoro. Vacsina UZV pristrojov u nas pouzivanych dokaze zachytit tehotenstvo az okolo 6.tt, co je cca 4tyzdne od ovulacie, 3tyzdne od ocakavanej menstruacie.
    Ak mate strach z potratu, potom je vhodne navstivit lekara, ktory zvazi, ci nie je vhodne nasadit nejake lieky na podporu udrzania tehotenstva /napr. Utrogestan, Duphaston.../, najma ak by sa objavilo spinenie.
    Inak je vhodne uzivat najma v zaciatkoch tehotenstva doplnky na to urcene, napr.velmi komplexny je Pre-natal.
    Drzim palce a dajte vediet, ako to dopadlo...
    Eva
  2.  
    Prosím o Vaši radu. 31.7. jsem byla na revizi, spontánní potrat v 8TT. Teď jsme se po 3 měsíčkách začali snažit o dítko. Brala jsem sarapis do 20. dne cyklu, jeden denně. Tento cyklus jsem neměřila BT. Včera tedy 27. den cyklu jsem si udělala těhotenský test, a to jen proto, že mě začalo bolet v krku, a na večer jsem dostala teplotu 38,1. Bála jsem se, jestli nejsem těhotná, abych tabletkami neublížila začínajícímu těhotenství...Jinak bych těhotenský test dělala až 31. den cyklu, protože menstruaci mám tak co 30.,31.,32., někdy se stane že i 29. den. Byla jsem překvapená, protože na testu se mi ukázala velmi slabá čárka po limitu, neznatelná, ale i přesto tam nějaký duch čárky byl....Toto jsem opakovala i 28. den cyklu, tedy dneska, a zase po limitu duch čárky, tedy velmi velmi slabá čárka. Bojím se, aby se nejednalo o mimoděložní těhu, mám strach i z dalšího potratu...Myslíte, že velmi slabá čárka po limitu asi 2-3 dny před menstruací může svědčit o těhotenství? Děkuji:-)

TOPlist TOPlist