Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    bohuzial nie som lekarka, co viem, vam rada poradim, ale lekara urcite nenahradim... Pokial sa nesledujete /nemerate bazalnu telesnu teplotu a hlien/, tazko sa da predpokladat ci a kedy bola ovulacia, a teda kedy by mala nastat menstruacia... Po vysadeni antikoncepcie sa casto stava, ze cykly nie su pravidelne, no je samozrejme aj moznost, ze by ste mohli byt tehotna, ale este nie je hladina HCG dostatocne vysoka... Jedine, co mozete urobit je skusit opat test /najlepsie z ranneho mocu/, a len cakat. Priznaky, ktore spominate mozu byt aj priznakmi tehotenstva, ale objavuju sa tiez v poovulacne faze, ktora bezne trva 12-16dni, cize neda sa to len takto predpokladat.
    Drzim vam palce, a pripadne sa ozvite, ako to dopadlo...
    Pekny vikend
    Eva
    • Lea
    • 19.11.2009 14:43:46

#
    Dobry Den Pani Doktorka,

S pritelom sa snazime o babatko. Pred styrmi mesiacmi som vysadila hormonalnu antikoncepciu a odvtedy som mala presne 30dnove cykly. Tento mesiac je to vsak uz 35 den a stale sa menstruacia nedostavila. Citim trosku tlaky v podbrusku ako pred menstruaciou a myslim ze sa mi aj zvacsili prsia ale to si mozem aj nahovarat. Robila som si tehotensky test prvy den vymeskanej menstruacie ktory vysiel negativny. Mala by som pockat a urobit znovu alebo je to zbytocne a hladat pricinu niekde inde? Kedze zijem v zahranici je tazko navstivit moju gynekologicku a preto sa obraciam s radou na vas.

Vopred velmi pekne dakujem

TOPlist TOPlist