Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Zuzana,
    ťažko povedať, kde by mala placenta byť, jej poloha sa môže meniť. Aj váš stav sa zlepšil, ako ste napísali. Postupne s rastúcim bruškom sa zvykne i placenta postupne dvíhať, a všetko je v poriadku. No sú aj prípady, kedy placenta, čiastočne, či úplne prekrýva krčok. V takýchto prípadoch je nutné počas tehotenstva ležať, a pôrod sa naplánuje sekciou. Myslím si, že lakárka bude váš stav sledovať, a ak niečo nebude v poriadku, určite to bude riešiť.
    Držím vám palce
    Eva
  2.  
    zabudla som dodat, ze som v 21 tyzdni tehotenstva. Zuzana
  3.  
    dobry den,
    rada by som sa opytala, dr.mi povedala, ze mam izko nasadajucu placentu, pred dvoma tyzdnami som ju mala 2 cm od vnutornej branky, teraz ju mam 3,5 cm od vnutornej branky.
    chcem sa spytat, znamena to, ze sa to zlepsilo? a kolko cm by sa mala placenta nachadzat nad tou brankou aby to uz bolo v poriadku? krcek maternice vraj mam dlhy 4 cm.
    za vasu odpoved dakujem. Zuzana

TOPlist TOPlist