Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    Sarpis mozete brat spolu s Clostylbegytom, nemalo by to robit problem, ak by ste predsa len pocitovali nejake tazkosti, skuste znizit davku, pripadne ho prechodne na tych par dni vysadte...
    Ak uz mate az tako vysoku teplotu, pravdepodobne ste uz po ovulacii, skuste si potom 10.-12.den od ovulacie /1.dna potvrdeneho vzostupu BTT/, urobit test, a ak by ste boli tehotna, Sarapis vysadte. /ak by ste potrebovali pomoc s urcenim ovulacie, mozete mi poslat vase merania na eva@elep.sk, pomozem vam/.
    Pekny vikend
    Eva
  2.  
    Ďakujem. Ženska lekarka ma kvôli tej šarapate v mojom cykle poslala aj na interne vyšetrenie. Chce aby som ďalej brala clostylbegyt 5-9 deň cyklu na stimuláciu ovulácie, lebo ževraj to mne pomáha a bez tejto podpory podľa nej neotehotniem vôbec. Chcela by som sa spýtať, že ak už beriem ten sarapis je možne s nim užívať aj ten clostylbegyt alebo sa nesmu kombinovať. Neviem ale ten sarapis už beriem asi 14 dni a ten clostylbegyt mam brať až 5.deň cyklu čo bude tak o 2 tyždne. Mám vysadiť jedno z toho alebo ako mam postupovať . Dnes som 19.deň cyklu a teplota už 4 dni 37,2. Dik
  3.  
    Dobrý deň,
    prepáčte, že odpovedám tak neskoro.../mali sme nejaké technické problémy so stránkou/. Sarapis môžete brať aj 2x1, v nasledujúcom cykle stačí už 1x1 až do vysadenia. Bežne sa odporúča aj dávkovanie: prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1 a potom až do vysadenia 1x1 - je to pre rýchlejší efekt. No keďže asi ho už beriete pár dní, keďže cyklus už beží, pokračujte 2x1, ale toto dávkovanie nechajte dlhšie /1cyklus/, potom môžete znížiť na 1x1, ale vhodné je užívať ho aspoň 3-4cykly /alebo do otehotnenia/. Ak zistíte, že ste tehotná, je vhodné ho vysadiť, pretože materská kašička sa neodporúča v tehotenstve.
    Pekné dni
    Eva
  4.  
    Nie som tehotná, test vyšiel negatívny, teplota už klesla je na normále 36,6-36,8. Ale veľa som čítala v diskusii o sarapise aj som ho už kupila a začala som brať. Veľa žien pisalo, že vďaka nemu sa všetko upravilo a dosť z nich po mesiaci-dvoch aj otehotnelo. Tak uvidim čo to spraví....Len neviem či ho beriem správne, beriem ho podľa navodu 2x1. Potom sa ozvem čo nové. Veľmi ďakujem za ochotu a rýchle odpovede.
  5.  
    Dobrý deň,
    pokiaľ bola menštruácia slabšia a BTT je vysoká /okolo 37°C, alebo aspoň nad líniou, ak sa sledujete/, šanca, že ste tehotná je. Skúste si urobiť test.
    Niektoré ženy v prvom trimestri v čase menštruácie môžu slabo krvácať, či špiniť, napriek tomu, že sú tehotné. Vhodné je však navštíviť lekára, aby tehotenstvo potvrdil a uistil vás, že je všetko v poriadku.
    Držím vám palce a ozvite sa, ako to dopadlo...
    Eva
  6.  
    Dobrý... takže menštruácia mi trvala len 2 dni a to v sobotu ráno 31.10.09 začala a v nedeľu 1.11.09 skončila úplne.Nerozumiem, napriek všetkým týmto okolnostiam , myslíte , že by som predsa mohla byť tehotná? Skúsim ešte potom jeden teht. test pre istotu...ďakujem
  7.  
    Veľmi pekne ďakujem za odpoveď a vzápätí by som chcela dodať, že dnes ráno/v sobotu31.10.2009/ som si merala BT a bola 37,06 a dostala som aj hneď potom menštruáciu, takže tehotná asi nie som alebo môžem byť? Len nerozumiem tej vysokej sliznici a vyššej BT.Obvykle v čase menštruácie mám nižšiu BT okolo 36,8...
  8.  
    Dobrý večer,
    Pokiaľ ste mali podľa meraní BTT ovuláciu 18.10. tak merať hodnoty HCG 24.10. bolo naozaj skoro, a mohli byt skreslene. No "prilis vysoke" endometrium mohlo znamenat zaciatok tehotenstva... Teraz vsak ste uz 13.den od ovulacie, a kedze HCG sa zacina uvolnovat okolo 10.dna od pocatie /ovulacie/, tehot. test by uz mohol byt objektivny.
    Odporucam vam teda skusit test /najlepsie z ranneho mocu/.
    Drzim vam palce a ozvite sa, ako to dopadlo...
    Eva
  9.  
    Dobrý deň.
    Mám taký problém, že akosi sa nám nedarí otehotnieť. Užívala som 3 cykly clostilbegyt 2x1 5.-9. DC nato na 14.DC mi bol podaný pregnyl. V ďalšom cykle som mala v čase menštruácie 4.10.09 len slabé špinenie-veľmi slabučké a keď som bola na 12.DC u lekárky mala som veľmi nízke endometrium, vzala mi krv na pečeňové a hormonálne tesy a všetko vyšlo v poriadku.Keď som prišla na kontrolu na 24 DC /vtedy boli hotové tie výsledky/ tak mi urobila lekárka sono a povedala , že nerozumie, lebo mám až príliš vysoké endometrium 17 mm, tak mi vzala krv na HCG (v 24.DC!), čo sa mi zda veľmi skoronato aby sa mi ukázalo tehotenstvo. Neviem čo si mám myslieť, ale ešte napísala , že na zadnej stene vidí drobný odraz. A poslala ma na interné vyšetrenie. Nato by som šla až potom či dorazí resp. nedorazí menštruácia /1.11. ma byť/.Výsledok HCG mi oznámila sestrička, že nie som tehotná lebo že mam pod 2 HCG. Chcela by som sa opýtať, naozaj nemožem byť tehotná? Nebrali mi veľmi skoro krv na HCG. Menštruáciu mám dostať až tera 1.11.09 a tu som doposiaľ vždy mala presne. Moja BT, ktorú si meriam pravidelne mi ukázala že ovulácia bola 18.10. 09 a deň predtým, vtom čase aj deň potom sme mali s manželom styk. ďakujem za odpoveď , ale pátram po tom čo mi je.

TOPlist TOPlist