Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    prave som vam napisala na mail ohladne vasich hodnot. Podla nich to vyzera velmi nadejne. Neviem, ci hladina HCG bola este nizka na pouzity tehot.test /nie kazdy je rovnako citlivy/, a teda preto bol negativny. Skuste ho zopakovat z ranneho mocu, niekedy je problem s testom, inokedy s nizsou hladinou HCG. Niekedy moze mat drobcek problem s uchytenim sa v maternici, vtedy bojuje, poovulacna faza je dlhsia, ale test moze byt negativny, a je to nejasne. Treba cakat, a opat vyskusat test.
    Drzim vam palce
    Eva
    • Sitka
    • 29.10.2009 18:53:13

Dobrý deň
    tehotenský test som robila včera negat.,dnes teplota 37,4,ale dnes už bolia aj prsníky tak buď alebo...pila som dva týždňe čaj z alchemilky tak možno aj ten spôsobil že neprišla na čas,aj keď by mal vraj práve upravovať neviem...ale tak pevne dúfam...pošlem vám zajtra aj moje merania budem rada ak sa nato pozriete:-)))
  2.  
    Dobry den. teplota je dost vyska, ale kedze neviem viac merani, a teda neviem podla nej urcit cas ovulacie, neviem s presnostou povedat, aka je sanca ze ste tehotna, a ci uz skutocne mala prist menstruacia. Ak by to bolo tak ako po ine cykly, asi by vam dal odpoved tehot.test, ktory by uz mal byt objektivny /najlepsie z ranneho mocu/.
    (Ak by ste mi chceli poslat viac merani, aby som vedela presne vyhodnotit cyklus, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk.)
    Drzim palce, a potom sa ozvite ako to dopadlo...
    Eva
    • Sitka
    • 26.10.2009 15:11:57

Dobrý deň
    Už 3 mesiace(ja viem že pre niektorých "eštelen" 3 mesiace) sa snažíme o babätko,meriam si bazálnu teplotu(prvý mesiac),menštruácia bola 29.septembra a už 10 deň mám BT 37,2,menštruáciu som mala dostať dnes, už pol roka mám pravidelný 28 dňový cyklus.Vždy tie 3-4 dni pred menštruáciou som mala prsníky ako 2 kamene a veľmi zväčšené a to tento mesiac neprišlo:-)))Chcela by som vedieť či je možné že som tehotná...ďakujem

TOPlist TOPlist