Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    spinenenie pocas cyklu v case ovulacie moze byt priznakom ovulacie, nie je to bezne, ale pokial este dojcite, moze to byt priznakom zvysenej hladiny prolaktinu. Taktiez horsia kvalita hlienu moze suvisiet s dojcenim, nepravidelne cykly...
    Teplota tiez napoveda o vzostupe, ktory ovulciu potvrdzuje, ale kedze merani pred vzostupom je malo, neda sa mi potvrdit vam, ze skutocne ovulacia prebehla. Ak by to tak bolo, vasa teplota by sa drzala na vyssej urovni, hlien by zmizol, alebo bol horsej kvality a 24.-27.den by sa mala dostavit menstruacia. Je vsak mozne ze nastane i skor /dojcenie ovplyvnuje i dlzku poovulacnej fazy/, alebo mozete pouzit 22.-23.den tehot.test /najlepsie z ranneho mocu.
    Drzim vam palce a ozvite sa, ako to dopadlo...
    Eva
    • carol
    • 24.10.2009 09:04:06 Zmenené

Dobry den, chcem poprosit o vas nazor. V12.dni cyklu som mala den trvajuce krvave spinenie, dovtedy som nemala takmer ziadny hlien ani pocit, hoci inokedy su tieto veci vyraznejsie. V ten den okolo obeda nastupili aj pocity bolesti ako pri menstruacii- v oblasti vajecnikov a krizov,trvali asi hodinu. Inokedy podobne pocity sprevadzaju aj moju ovulaciu ale trvaju omnoho dlhsie, niekedy aj dva dni. Moja teplota dva dni pred tymto dnom bola 36, 77 dalsi den36,89 v dvanasty den 36, 94 a na druhy den 36,89. Doteraz som sa snazila riadit bilingsovou metodou a rada by som pridala aj BTT. No a teraz ide o to, ze mam strach, ci som nemohla otehotniet, kedze na 10. den cyklu sme mali s manzelom prerusovany pohl. styk(mame uz styri deticky za sebou). Uvediem este, ze cykly mavam nepravidelne, este dojcim rocne dieta, posledny trval 29 dni, tie predtym dlhsie, od 30 az po 43 dni. Som z toho dost nervozna, prosim o vas nazor, kedze sa velmi v tejto oblasti este neviznam. Dakujem velmi pekne.

TOPlist TOPlist