Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Janka,
    prepáčte, že sa ozývam neskoršie...
    Asi by bolo najlepšie, keby ste mi poslali váš cyklus, aby som sa na to konkrétnejšie pozrela. Bežne mi ho ženy posielajú mailom, ak by ste mali záujem môžete sa mi ozvať na eva@elep.sk, zašlem vám prázdny záznam. hárok, kde to môžete zapísať. Sú ženy, ktoré to len rozpisujú, ale myslím, že cez záznam. hárok je to prehľadnejšie, a dajú sa tam robiť rôzne poznámky aj z vašej aj mojej strany, aby sme si lepšie rozumeli...
    Vyzerá to tak, že váš cyklus je dosť "rozhádzaný", čo sa po čistení maternice bohužiaľ často stáva. Neviem, aké problémy s cyklom boli pred potratom, ale v takejto situácii veľmi dobre zaberá Sarapis, a môže sa skombinovať aj s Pre-natalom. Sarapis je však vhodné brať dlhodobejšie /aspoň 3-4cykly/, i keď efekt sa môže objaviť i skôr. Neodporúča sa však užívať v tehotenstve, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť.
    Pekný deň
    Eva
    • bendy
    • 18.9.2009 17:04:32

Dobrý deň, pani Evička, už dlho čítam Vašu stránku a potrebujem sa s Vami poradiť. Mám 34 rokov. Pred 15 rokmi mi zomreli v 5. mesiaci dvojčatká- missed abort, potom sme mali dve deti a tento rok v júni sme prišli o ďalšie dieťatko v 11 tt. Môj cyklus bol vždy nepravidelný, po prvom potratení dvojičiek som mala skoro rok anovulačné cykly, bazálna teplota bola celý cyklus 36,4. Keď som v apríli tohto roku zistila, že som znova, po viac ako desaťročí tehotná, išla som sa zblázniť od radosti, aj s manželom. Nevyšlo to, Boh vie, prečo tak rozhodol.. Chceli by me znovu bábätko, no moje BTT sa pohybuje v teplotách od 36,21 do 36,48, veľmi kolíše,ovulácia zas nikde, neprejde líniou, nezdvihne sa o 0,2 stupňa. Neuveriteľne ma celý cyklus pichalo v prsníkoch, bolelo v podbrušku, mokrý hlien bol na 24. deň cyklu, s troškou krvácania-krvavé nitky,ale teplota nevystúpila nad líniu, naopak klesla.. Dnes je 25.deň cyklu, prsia bolia ďalej, BTT je ešte nižšia, už si vôbec nič neviem vysvetliť. Lekárka tvrdí, že všetko je OK. Prosím, mohli by ste mi pomôcť? Neviem, či je lepšie užívať Sarapis, alebo Pre-Natal, či môžem užívať oba naraz?? Dĺžku cyklu Vám neviem ani napísať, od čistenia maternice (15.jún) prišla prvá menštruácia až 25. augusta..pred tehotenstvom som bola liečená Duphastonom, ale ako čítam v týchto diskusiách, tak veľmi zle, vždy pred ovuláciou- ak nejaká bola. Prosím Vás ešte, ak Vám niekto pošle záznam, tak poštou,meilom alebo to stačí rozpísať ako iné ženy v diskusiách? Ďakujem, prajem požehnaný deň. S úctou Janka.

TOPlist TOPlist