Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    príznaky, ktoré spomínate naozaj môžu byť príznakmi nízkej hladiny progesterónu /vrátane špinenia/. V takýchto prípadoch by mohol Sarapis pomôcť. Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Sarapis pomáha tiež skvalitniť hlien /neviem, či aj vy sledujete zhoršenú kvalitu v plodných dňoch/. Riedky hlien je veľmi priaznivým prostredím pre spermie - takýmto hlienom sa im ľahšie a rýchlejšie pohybuje, a ešte ich aj vyživuje, čiže dlhšie prežijú.
    Držím palce
    Eva
  2.  
    este jedna otazka, pomohlo by mi uzivanie sarapisu?
  3.  
    Dobry den, mam 33 rokov a s manzelom sa snazime o druhe dieta uz viac ako rok. bazalnu teplotu si meriam asi 6 mesiacov a posledné 4 cykly aj zaznamenávam. ovulacia nastava okolo 17 dna cyklu. dlzka cyklu 25-26 dni. na nete som sa dozvedela, ze mam pravdepodobne kratku lutealnu fazu a nedostatok progesteronu a vysoku uroven estrogénu v lutealnej faze. mozete mi prosim napisat, ci je kratka lut. faza pricina toho , ze nemozem otehotniet alebo to je nieco ine?
    dakujem.
    prajem pekny den
    sonička
    este by som chcela poznamenat, ze tak 1-2 dni pred a aj po menstruacii mam take hnede spinenie.
  4.  
    Dobrý deň,
    4 mesiace je relatívne krátka doba. Väčšina lekárov udáva až po roku "nedarenia sa", po 35-ke po pol roku.
    Šanca na počatie je v zdravom cykle pri pravidelnom styku v plodnom období za obdobie jedného roka len 60%, čiže na jeden cyklus je to asi len cca 6%, čo nie je tak veľa. Možno by som vám odporúčala užívať nejaké doplnky, napr. Pre-natal, alebo nejaký prípravok s obsahom materskej kašičky /napr.Sarapis/.
    My vyučujeme Symptotermálnu metódu /STM/, pri nej si žena sleduje bazálnu telesnú teplotu, toto vyhodnocuje podľa pravidiel metódy, a na základe toho, čo odsleduje sa dá určiť, či a kedy prebieha ovulácia, aká dlhá je poovulačná fáza, ktoré dni sú plodné a ktoré neplodné...
    Ak by ste mali záujem naučiť sa používať STM, môžete sa mi ozvať na eva@elep.sk
    Pekný deň
    Eva
    • adka
    • 13.9.2009 13:31:08

Ahoj, snazime sa o babo uz 4 mesiace, obaja mame po 30, je to este kratky cas alebo mam radsej zajst k lekarovi?

TOPlist TOPlist