Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    dieťa je podľa môjho názoru tak trochu zázrak, a tie sa nekonajú na počkanie, taktiež šanca, že žena otehotnie v danom cykle v plodnom období, ak je všetko v poriadku, je veľmi nízka asi len 6%.
    Existujú rôzne multivit. prípravky /napr. Pre-natal/ na podporu plodnosti, a taktiež pomáhajú produkty s obsahom materskej kašičky /napr. Sarapis/.
    My vyučujeme Symptotermálnu metódu /STM/, pri nej sa žena sleduje a na základe toho, čo odsleduje sa dá určiť, či a kedy prebieha ovulácia, aká dlhá je poovulačná fáza, ktoré dni sú plodné a ktoré neplodné...
    Ak by ste mali záujem naučiť sa používať STM, môžete sa mi ozvať na eva@elep.sk
    Pekný deň
    Eva
  2.  
    dobry den volam sa adriana mam 20rokou a uz 2roky sa pokusame s priatelom o babo..a stale nic.moj priatel ma s prveho manzelstva uz dve deti...ja som bola u gynekologa na testoch ci mozem mat vlastne deti a bolo vsetko v poriadku mohli by ste mi prosim niak poradit??menstruaciu mam pravidelnu vsetko je ok...mala som pred rokom cysti ale myslim si ze nie to je ten problem....alebo ci existuju niake tabl alebo ja neviem,,,,,dakujem

TOPlist TOPlist