Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    mate pravdu, špinenie sa objavuje pri zvýšenej hladine prolaktínu, alebo aj zníženej hladine pregesterónu. Niekedy možu nastať takéto zmeny v cykle aj vplyvom silného stresu. V tom prípade po vymiznutí stresu vymiznú aj problémy.
    Myslím, že pomôcť by mohol Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle. V súvislosti so spomínanými problémami s ním máme naozaj dobré skúsenosti. Môžete ho pokojne užívať aj so spomínanými prípravkami /po zistení tehotnosti ho však vysaďte/.
    Držím palce a prajem pekný víkend
    Eva
  2.  
    Prajem pekný deň.

Chcela by som sa spýtať na problém s cyklom, predovšetkým na špinenie. Prvý deň poslednej menštruácie bol dňa 01.08.2009. Ale už od 23.08.2009 som začala mal bolesti v podbrušku a od 24.08. až prakticky do dnes, t.j. 28.08.2009 som mala špinenie. Teraz mi začala aj menštruácia, keďže mám pravidelný cyklus 28 až 29 dní, ovuláciu cca 14 deň zistená cez Vašu metódu. Dňa 27.08. som si urobila aj tehotenský test, ale vyšiel negatívny.
    Nikdy som takýto problém pred menštruáciou nemala, preto by som sa chcela spýtať v čom by mohol byť problém. Či je takéto špinenie normálne. S manželom sme sa začali snažiť o bábetko cca 2 mesiace. Beriem cca 4 mesiace tablety calibrum baby plan a ešte k tomu magnezium a pyridoxin B6. Môže to byť aj stresového pôvodu, alebo som sa dočítala, že by mohlo ísť o zvýšený prolaktín? Ďakujem veľmi pekne za skorú odpoveď a prajem pekný zbytok dňa. Ešte som zabudla napísať mám 31 rokov. Ľuba

TOPlist TOPlist