Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Majka,
    nie som odbornik v tejto oblasti, ale nepredpokladam, ze by viroza mohla negativne ovplyvnit vajicko. Mozno by mohla posunut termin jeho uvolnenia, ale nepredpokladam, ze by ho mohla poskodit.
    S pozdravom Eva
  2.  
    Dobry den, chcela by som sa spytat, ci moze prechladnutie, spojene s virozou a teplotou nad 38 st.nejako negativne ovplivnit dozrievajuce vajicko vo vajecniku tesne /asi tak 2 dni/pred ovulaciou.Dakujem za skoru odpoved.
  3.  
    Dobry den p.Eva,
    dakujem za vasu odpoved.
    Na 100% som si ista ze je to ovulacia, je to vzdy 13.den vecer od zaciatku poslednej mestruacie.
    Prajem pekny vikend, Monika
  4.  
    Dobrý deň,
    určite ste plodná i krátko po ovulácii, ale najideálnejšie je to predtým, najmä v dňoch, kedy je váš hlien najplodnejší /najvodnatejší - mokro, elastický, priehľadný, vaj.bielok.../.
    Ťažko len podľa bolesti určovať čas ovulácie, niekedy je možné zmýliť si to napr. s kŕčami pri zastavených vetroch, kedy tiež býva brucho nafúknuté... Väčšinou sa zvyknú vaječníky pri ovulácii striedať, ale nemusí to byť pravidlo, najmä pri problémoch s niektorým z nich.
    Pekný deň
    Eva
  5.  
    Dobry den,
    posledneho 3/4 roka presne viem kedy mam ovulaciu.
    Ked sa to dialo 1.krat, zlakla som sa co sa deje. Mam 30 a este som nebola tehotna.
    V okamih ovulacie sa mi strasnym sposobom nafukne brucho a citim asi 1 hodinu pichavu bolest v mieste vajecnikov.
    Je normalne, ze tu bolest citim stale len na pravej strane? Na lavej som citila len 1x. Znamena to ze ovulujem stale z praveho vajecnika?
    Ked prejdu tieto bolesti, je toto najlepsi cas na pohlavny styk aby sme splodili dietatko? Alebo je lepsie este predtym?
    dakujem za vasu odpoved

TOPlist TOPlist