Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    predpokladám, že ak si meriate bazálnu telesnú teplotu /BTT/, robíte tak ráno, ihneď po zobudení, vždy v rovnakú hodinu a rovnakým teplomerom na tom istom mieste /pošva, ústa, alebo konečník/ počas celého cyklu.
    Hodnoty, ktoré uvádzate sa mi nezdajú byť v poriadku ak dodržiavate spomínané predpoklady na meranie BTT. Takéto hodnoty sa objavujú v poovulačnej /luteálnej/ fáze cyklu.
    Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi na eva@elep.sk, pošlem vám záznam.hárok, ktorý môžete vyplniť vašimi nameranými hodnotami a poslať mi, pozriem sa vám na ne a skúsim vyhodnotiť vaše cykly.
    Pekný deň
    Eva
    • solca2
    • 17.8.2009 21:05:14 Zmenené

Meram si už tretí mesiac bazálnu teplotu v jeden a ten isty čas a mam ju v rozmedzí 37,1 až 37,4 stupňa C. Tehotná ale bohužiaľ nie som. Aka je správna teplota a čo to znamená ked mám teplotu taku vysokú. Za odpoveď ďakujem Blanka 27

TOPlist TOPlist