Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    Je super, že ste zvolili adopciu ako možnosť mať dieťatko a zároveň pomôcť nejakému osamelému drobcovi nájsť milujúcich rodičov.
    Naozaj užívate veľmi veľa liekov a mám pocit, že vám veľmi nepomáhajú. Možno by nebolo zlé na všetky sa vykašľať, načas ich vysadiť, a počkať, ako sa zariadi váš organizmus.
    Ja vám môžem poradiť len sledovanie podľa Symptotermálnej metódy, prostredníctvom ktorej sa dá zistiť, kedy prebieha ovulácia, aká dlhá je poovulačná fáza... zvýšená hladina prolaktínu spôsobuje špinenie mimo menštruáciu a skrátenú poovulačnú fázu, častu príliš hustý hlien i v plodných dňoch a pocity sucha.
    Na úpravu hladiny prolaktínu je veľmi dobrý vit. B6 vo vyšších dávkach /200-600mg/deň/, taktiež magnézium a vit. E. Nápomocný je tiež Sarapis /tiež prírodný produkt na báze materskej kašičky, bez kontraindikácii - okrem alergie na včelie produkty/.
    Čiže ak by ste mali záujem, skúste vysadiť súčasnú liečbu /aspoň na čas/, a vyskúšať možno prirodzenejší postup so spomínanými vitamínmi a Sarapisom /nie je to také zaťažujúce pre organizmus ako lieky, čo užívate, a nemá to ani žiadne kontraindikácie. Popritom, ak budete mať záujem, môžete sa sledovať podľa Symptotermálnej metódy, aby sme zistili, aké zmeny sa dejú, aký efekt majú vitamíny, vysadenie liekov...
    Viete, dieťa je tak trochu zázrak, môžeme robiť čokoľvek, ale ak nechce Niekto tam hore, nepodarí sa to... nádej však zomiera posledná... Poznám páry, ktorým nedávali šancu, zvolili adopciu, a po čase bez liečby prirodzene počali a narodilo sa im zdravé dieťatko...
    Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi na eva@elep.sk, môžem vám poslať nejaké materiály aj ohľadne STM, aj vitamínov pri zvýšenom prolaktíne...
    Pekný deň
    Eva
  2.  
    Dorý deň mám otázku.
    Mám 33 rokov.
    Niekoľko rokov (3-4) sa márne snažíme otehotnieť. Pri diagnostike (vrátane Laparoskopie, ktorá bol ok) mi zistili vysoký prolaktín, liečim sa teda už 1 rok euthyroxom 75 ale nie vždy bol prolaktín ok, tak mi lekárka pridala aj Medocriptine 1/2 tbl denne. Gynekologička mi predpísala aj Duphaston 16-25 deň cyklu 2 tbl denne. Stále však mávam špinenie aj 5-6 dní pred menštruáciou, niekedy až slabšie krvácanie, dokonca aj keď beriem Duphaston. Okrem toho mávam každý druhý mesiac 2 dňové krvácanie aj v strede cyklu (asi ovulačné krvácanie?). Tieto príznaky mávam tak všelijako (niekedy nešpiním vôbec, niekedy mám zas problémy celý mesiac, inokedy mám zase ukážkový a bezproblémový celý cyklus). Som z toho dosť depresívna, vôbec neviem ako to mám riešiť a s otehotnením som sa už začala lúčiť a sme s manželom v zozname žiadateľov o adopciu. Zdravotne mi ale tá nepravidelnosť veľmi prekáža. Viete mmi poradiť čo s tým? Čítala som aj o tom Sarapise ale mám už toľko lieov, že nemám záujem pokračovať v zaťažovaní žalúdka...
    Ďakujem
  3.  
    Dobrý deň,
    špinenie a skrátená poovulačná fáza naozaj môžu komplikovať šancu na počatie. Materská kašička je v tomto prípade veľmi dobrá voľba, máme s ňou veľmi dobré skúsenosti /konkrétne s prípravkom Sarapis/.
    Držím palce
    Eva
    • paula
    • 17.8.2009 13:01:42 Zmenené

Dobry den, s manzelom sa pokusame o babatko vyse dvoch rokov, abslovovali sme skoro vsetky vysertenia a tie boli vporiadku. Este sa chystame na reprodukcnu imunitu do Prahy. Ovulaciu mam pravidelnu ale na 7.-10. den po ovulacii zacne spinenie nasjkor ruzove a potom hnede az skoro cierne a potom pride menstruacia. Min. cyklus som mala nasadeny Duphaston a spinenie prislo az na 28.den cyklu. Je mozne ze sa nam nedari prave pre to spinenie? Chcem zacat brat Matersku kasicku. Myslite ze by to mohlo pomoct?
    Dakujem

TOPlist TOPlist