Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Dobry den, vasa choroba mohla ovplyvnit najma bazalnu tlesnu teplotu, a to mohlo skreslit vysledok na grafe. No taktiez mohol byt ovplyvneny aj ovulacny test. Ak by ste mali zaujem, mozem sa na ten cyklus pozriet, ak sa mi ozvete na eva@elep.sk, poslem vam zaznam harok, prip. mi poslite link na vas cyklus aj s komentarom, ktore dni ste boli chora... Meranie je treba robit ihned po zobudeni /teda aj ak odmerate po minute lezania a rozpravanie, moze to byt ovplyvnene, pretoze teplota tela po zobudeni velmi rychlo stupa... Co sa tyka vstavnia v noci, moze, i nemusi hodnotu ovplyvnit, zalezi, kedy to bolo, ako dlho..., treba si to zaznacit, a potom spatne sa to da porovnat, ci to mohlo byt ovplyvnene. Pekny den Eva
Ja by som sa chcela spytat, ci je mozne zeby ovulacny test nezachytil ovulaciu v dosledku poberania antibiotik na liecenie zapalu mocoveho traktu. Mate s tym nejake skusenosti. Som po prvej menstruacii po spontannom potrate bex kyretaze. Teplotu som si zacala merat este len tento prvy cyklus, takze este neviem ako to presne funguje. Meram si ju po prebudeni, ale niekedy mam noci ked nie velmi dobre spim, alebo musim ist na toaletu okolo 3 rana a teplotu si zvycajne meriam okolo siedmej, cez vikend okolo osmej. Rata sa teplota aj ked bola merana po vstani z postele alebo po rozhovore s manzelom? Dalsia vec je, ze aj ked graph ukazuje - http://www.fertilityfriend.com/ttc/- ovulaciu, tak som si spozorovala priesvitny hlien, ale iba na toaletnom papieri, ked som pouzila toaletu a to v dnoch po ovulacii, tak neviem ci som ovulovala lebo test to nezachytil. Ake s tym mate skusenosti?
Mila Veronika, prepacte, ze som sa neozvala skor - no myslim, ze uz moju odpoved nepotrebujete... Gratulujem vam k tehotenstvu a drzim palce, aby bolo vsetko tak ako ma byt... Eva
dakujem velmi pekne za odpoved... dnes som 27 DC a graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4 ... teplotu nemam az tak vysoku z dovodu ze nemeriam v posve ale v ustach...takze neviem robila som si v sobotu - 25DC test 10tkovy ale vysiel negativny... takze asi nic... a dost ma bolia uz prsia ...bolesti v podbrusku pretrvavaju len teraz uz mam pocit ze asi pride menstruacia... neviem no... z grafu sa velmi nevyznam kedze lutealna faza neprekrocila 18 dni -... som nahnevana na to neustale sledovanie sa a potom zo sklamania :/ dufam ze vas velmi neotravuuje,m :) s pozdarvom Veronika
Mila Lolo, rada by som videla vase zaznamy bazalnej telesnej teploty, napriek tomu, ze by boli rozne merane, neviem, ci sa este meriate /ak nie, tek skuste opat, a poslite mi aj stare merania aj aktualne/. Mozem vam poslat elektron. zaznam. harok, ozvite sa mi na eva@elep.sk. A potom mozeme konkretne riesit vas problem, pretoze sice mozete byt tehotna /aj bez priznakov/, ale moze byt naozaj problem aj v stitnej zlaze. No potrebovala by som konkretnejsie informacie, aj o liekoch, co beriete, ci ste uzivali HAK, liecili sa aj na ine ochorenia, alebo mali nejaku liecbu od gynekologa, vas vek, vaha, vyska... Najlepsie by bolo, keby ste sa mi ozvali, a potom by sme to riesili... Pekny den Eva
Dobry den, podla grafu, ktory posielate nie je ovulacia tak ako ukazal graf, ale o dva dni neskor - 17.den, teda predpokladam, ze pocity a bolesti, ktore ste citili suviseli skor s ovulaciou, na uhniezdovanie by bolo priskoro, to nastava az okolo 7dna po ovulacii, a kratko potom zacina uvolnovanie HCG, teda cca 10den po ovulacii by uz mala byt hladina HCG dostatocna na to, aby ju zachytil tehot.test. Neviem teda ako sa to aktualne vyvija, ale cca 27.den mozete skusit test /najlepsie z ranneho mocu/. Bazalna telesna teplota stupa, vacsinou po uhniezdeni stupne este viac, az an hodnotu okolo 37°C. Drzim palce a ozvite sa, ako to dopadlo... Pekny vikend Eva
Dobry den.velmi pekne Vas prosim o pomoc ... tak ako kazda druha zena uz aj ja zacinam byt zufala ,snazim sa ukludnovat no je to hrozne ! Mam nepravidelny ciklus ,niekedy mi meska mesiac inokedy dva a niekedy zasa je uplne v poriadku pravidelne.Momentalne som mala poslednu menstruaciu 23 jula a odvtedy nic .S manzelom sa snazime o babo no mam pocit ze sa nam nedari je to sice len 3 mesiace no stale sa ukaze len jedna palicka :/ neviem ako si mam meriat bazalnu teplotu ,nie vzdy vstavam v rovnakom case a uz vobec nedokazem rozoznat svoj vytok takze kedy mam plodne a neplodne dni je premna velkee okno :( mam problem aj so stitnou zlazou ,mam ju zapalenu a beriem lieky a chodievam na kontrolu no doktor vravi ze je to ok co sa tyka mat babo by som potejto stranke problem nemala mat no na internete som sa docitala ze zeny s probl.st.zla. maju problem otehotniet a taktiez ze bazalna teplota je ina ako bezne.tak ja uz ozaj neviem .nemam inak ziadne tazkosti ani vytoky ani palenie ani svrbenie nic.. omentalne ma uz asi 3 tyz.pobolievaju vajecniky striedavo taka bodava bolest ,potom okolo pupka a teraz aj taka troska stiplava :/ nemyslim ze by som bola teh. pretoo si nerobim ani test aby soom sa znova zbitocne nesklamala lebo ziadne priznaky nemam :( ani dokonca priznaky pred menstruaciou myslim tym ze pred men.ma vzdy bolievali prsia a teraz nic tak co sa somnou deje :( prossssssssssim vas pomozte mi prosim
Dobry den , je super ze takato stranka existuje, kedze potrebujem poradt alebo sa aspon informovat ohladom svojich pocitov... meriam si BT a sleudujem hlien... v tento meisa ovulacia prebehla aj podla BT aj podla ovu testu... s partnerom sa snazimne treti mesiac... a ide hlavne o moje pocity... do teraz som bola skor pesimistka ale tento mesiac po uvolacii som presvedcena ze sa to podarilo...neviem preco... graf si myslim ze je v pohode... len ma zaujima ci mozem cittit nieco hned po oplodneni... totizto vzdy ma pti ovuilacii dost boli v pdobrusku ale tento krat to neprestalo ani do dnesneho dna... minuly piatok som bola so strachu aj na sono lebo som sa bala ci mi neprskla cysta ale vsetko je z gynekologickeho hladiska co sa tyka sona uplne v poraidku... myslela som ze to prejde aj na 5ty DPO vecer ma zacalo v podbrusku dost intenzivne pichatnie cely den ale s mensimi prestavkami v ten denm ma dost svrbeli prsia - nie boleli ako pred menzesom ale svrbeli - a umyvam sa pravdielne :))) - a svrbia ma stale... dnes som 7mi DPO a to pichanie je sice menej caste ale o to bolestivejsie... picha ma aj v krizoch...a vlastne ten 6 DPO som si merala BT a bola nizsia - a vyzera to ako uhniezodvanie. je mozne ze som takto intenzivne citila uhniezodvanie? neviem co si o tom mam mysliet kedze na test je prislis skoro si myslim... velmi by som si praila aby to vyslo len by som chcela poznat vas nazor :) dakujem krasne a prikladam odkaz na moj aktualny graf http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4 dakujem za odpoved a vas cas
Mila Lubica, zdrave spermie dokazu v idealnom prostredi zenskeho tela prezit maximalne 7dni, teda sanca je. Idealnym prostredim je vsak prave pritomnost plodneho typu hlienu. Drzim palce a prajem pekny den Eva
Dobry vecer, snazime sa o druhe babatko, jednu dcerku uz mame,otehotnela som vtedy na prvy pokus:-))). Antikoncepciu som vysadila pred 3 mesiacmi,cyklus mam pravidelny 28 dnovy. Manzel pracuje v zahranici a domov chodi posledne zial len raz mesacne. Minuly mesiac sme maly pohlavny styk v 11 a 12 den cyklu, zial na 28 den som dostala menzes, takze to s otehotnenim nevyslo. Teraz bol doma tiez len 2 dni, tak sme mali styk 10 s 11 den cyklu. Myslite si, ze to bolo tiez priskoro na otehotnenie? Ovulaciu som isto este nemala, vzdy to spoznam na jemnom vytoku takmer vzdy v 14 den cyklu. Je podla vas nerealne otehotniet pred ovulaciou? Ci je tu ista nadej, ze jeho spermie dokazu prezit v mojom tele do 14-15 teho dna, kedy je najvyssia pravdepodobnost otehotnenia? Citala som ze par dni prezit vedia, kolko asi? Dakujem za odpoved!