Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
takz epodla testov som tehu bola so u lekar na odber krvi na HCG..1,7 mam sono ci je vsetko ako ma byt mam dom este duphaston na upravu cyklu a dal pre istotu aj na udrzani etehu ale mam aj utrogestan na vkladani eco j epodla vas lepsie do toho 12TT dakujem a ak ten dupik 2x1 denne?
Mila Ninka, ci este ste tehotna neviem takto potvrdit ani vylucit, no bohuzial neda sa vylucit ani to, ze by mohlo ist o potrat. Pokial krvacanie este trva a je silne, a k tomu beriem v uvahu symptomy, ktore spominate, tak je viac pravdepodobne, ze ste potratili. Mozete si urobit tehot. test, alebo odmerat bazalnu telesnu teplotu /teplota merana najcastejsie v ustach ihned po zobudeni/, pokial bude okolo 37°C, je sanca, ze ste este tehotna. No v kazdom pripade by bolo vhodne navstivit lekara, ktory by vam urobil sono a videl by, ci ide o vitalne tehotenstvo, alebo islo o potrat v rannom stadiu. Je to dolezite najma v pripade, ze budete mat bolesti v podbrusku, zvysenu teplotu... V takom pripade je totiz riziko, ze islo o potrat a nieco tam zostalo, co moze sposobit infekciu, preto by to mal lekar UZV skontrolovat, a pripadne odporucit vycistenie. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne Eva
Dobry den,velmi vas prosim o radu,som si ista ze som tehotna,presne tak ako mi bolo pri prvom tehotenstve je mi aj teraz,lenze som dostala menstruaciu ale velmi slabu,na druhy den rano som tak silno zacala krvacat ako nikdy predtym,proste neuveritelne,bolelo ma brucho,tahalo ma vracat a strasne som krvacala,az hrudky,mam strach,mozem byt aj napriek tomu krvacaniu tehotna?ale vas prosim o radu ako mam dalej postupovat,velmi pekne vam dakujem za pomoc
Dobrý deň, niektoré ženy krvácajú aj ak sú tehotné približne v čase predpokladanej menštruácie, ale toto krvácanie býva väčšinou slabšie a kratšie. Nedá sa teda vylúčiť, či ste, alebo nie ste tehotná. Viac by vám povedal tehot. test, alebo skúste navštíviť lekára. Držím palce Eva
Dobry den, prosim vas o pomocnu radu.. s priatelom som mala nechraneny pohlavny styk, asi pre troma tyzdnami, na to, asi dva tyzdne som sa citila dost zle, vsetko bolo akoby som mala dostat menzes, lebo tie priznaky mi boli zname, ale dva tyzdne predtym? Som velmi unavena, stale sa mi chce spat, najprv som citila pichanie na pravej strane, je mi casto zle, ked nieco zjem, alebo len tak, pobolieva ma v podbrusku, a mam take zvlastne pocity, ktore si neviem vysvetlit. menzes som naposledy mala 3. jula, to sa stalo 11. jula, myslim ze to boli moje plodne dni, podla kalendara.. potom menzes mi meskal takmer tri dni, na treti den som ho dostala a citim sa dost zle.. rovnake priznaky uz dva tyzdne, aj teraz stale. prosim poradte mi, mozem byt tehotna, aj ked som dostala menstruaciu? Lebo ta meskala a nikdy nemeska, mam pravidelny 28 dnovy cyklus. Prosim poradte. tak ma trapi tato situacia. Dakujem velmi pekne, ze existuje takato diskusia, s moznostou otazok. Prosim.