Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Miriam, toho dojčenia už naozaj nie je veľa, ale malinká má predsa len rôčik, možno by vám dokazal pomôcť aj Pre-natal, a ten sa počas dojčenia odporúča, pretože dopĺňa to, čo môže žene počas dojčenia chýbať. Ja ho často odporúčam aj ženám, ktoré nemajú diaťa a chcú otehotnieť, pretože obsahuje také zloženie vit. a minerálov, že pomáha upraviť cyklus. Ak by Pre-natal nezabral, alebo ste sa predsa len rozhodli pre Sarapis, užívajte ho radšej v slabšom dávkovaní, napr.1x1, a vtedy, kedy predpokladate najmenej dojcenia /napr. rano, kedze cez den je toho menej/.
    Drzim palce
    Eva
  2.  
    Mám ročnú dcérku a dojčím ju 3 niekedy 4 krát za 24hod. (Pred spaním, 1x v noci, nad ránom a sem tam cez den) Ale zvyčajne to vychádza 3x za tých 24hod. Odstaviť som ju zatial veľmi nechcela. Keby sa dalo tak vynechať to nočné krmenie. Udajne by už mala byť dosť velká na to aby prespala noc, ale zatial neviem ako nato. Keby sa dalo tak by som ju kojila aj počas tehotenstva. Ale určite by som jej chcela dávať moje mliečko este aspon 6 mesiacov. Pred tým ako som otehotnela som mala problém s tým že som nemala dosť plodný hlien a sarapis mi v tom pomohol. Teraz som ho tiež chcela užívať aby sa mi cykus "trochu zregeneroval". Kedže som aj predtým mala problém s hlienom nepredpokladám že keby som prestala s dojčením dôjde k nejakej zásadnej zmene.
  3.  
    Dobrý deň,
    výrobca neudáva dojčenie ako kontraindikáciu, no nie som si istá, či by to u dieťatka nemohlo vo vyšších dávkach zvyšovať riziko vzniku alergie, alebo u vás znížiť produkciu mlieka... Skúste zvážiť vek dieťatka a častosť dojčenia, prípadne sa poraďte s pediatrom ako on vidí užívanie materskej kašičky pri dojčení.
    Neviem tiež aké dôvody vás vedú k užívaniu Sarapisu, predpokladám, že by ste chceli už opäť otehotnieť. Cyklus je totiž ovplyvnený zvýšenou hladinou prolaktínu pri dojčení /suchosť, málo hlienu, príliš dlhý, nepravidelný cyklus, skrátená poovulačná fáza... Ak je to váš prípad, možno by som vám skôr odporučila postupne znižovať častosť dojčenia, ak to možné, a so znížením dojčenia sa zníži aj hladina prolaktínu, ktorý to v cykle spôsobuje.
    Pekný deň
    Eva
  4.  
    Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či je možné užívať Sarapis aj počas dojčenia. Ďakujem Miriam

TOPlist TOPlist