Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Edita,
    myslím, že nie som kompetentná dedukovať, či ide vo vašom prípade o poruchu hypotalamu, či hypofýzy, to patrí do rúk skúseného endokrinológa. Znížená hladina LH však môže byť spôsobená aj zvýšenou hladinou prolaktínu... Na zvýšenú hladinu prolaktínu je účinný najmä vit. B6 (200-600mg/deň), ale tiež Mg, a vit.E.
    Môžem vám poradiť prírodný prípravok Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html , ktorý pomáha vytvoriť v organizme ženy hormonálnu rovnováhu. Neviem však odhadnúť, nakoľko je váš problém vážny, a či nebude nutná aj iná liečba. Sarapis treba užívať dlhodobejšie, aspoň 3-4 cykly.
    Pekný deň
    Eva
  2.  
    Dobry den, chcela by som sa s Vami poradit. V poslednom hormonalnom profile (na ktory mi odobrali krv v 13.den cyklu) som mala - oproti norme - mimoriadne zvysene hodnoty estragonu napriek uzivaniu Costylbegitu (s cim sa ani moj lekar doteraz nestretol), a naopak nizky LH, ktory pravdepodobne nebol dostatocny na prasknutie folikulu, hoci mi lekar pichol Pregnyl. Mojou diagnózou je sterilita spojena s anovulaciou (stanovena pred dvomi rokmi) a vyzera to tak, ze dovodom je hormonala nerovnovaha. Da sa medikamentozne zvysit hladina LH? Moze ist o poruchu hypotalamu resp. hypofyzy ? Mam 36 rokov. Dakujem. Edita

TOPlist TOPlist