Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobre ranko. Pani Eva, dakujem za odpoved a prajem pekny den :-)
  2.  
    Dobrý deň,
    za deň ovulácie sa považuje 1.deň potvrdeného vzostupu BTT /potvrdeného podľa pravidiel STM/, samozrejme nie je to úplne presné, ide o presnosť +-1deň.
    Otehotnieť však možno zo styku aj niekoľko dní pred ovuláciou /podľa niektorých výskumov až 7dní/, pretože takýto dlhý čas dokážu spermie prežiť v priaznivých podmienkach ženského tela. Čiže šanca počať je zo styku 8 dní pred vzostupom, a dva dni po vzostupe /ak zarátam aj presnosť +-1deň, a taktiež čas trvania ovulácie - 12-16hodín/.
    HCG sa začína uvoľňovať asi 10.deň po počatí /ovulácii/, čiže 10.deň od 1.dňa potvrdeného vzostupu BTT. Záleží však aká vysoká je jeho hladina a to môže byť u rôznych žien v daný deň rôzne, čiže najlepšie je robiť test niekedy po tomto dni a z ranného moču, ktorý je koncentrovanejší. Ak bude negatívny, po pár dňoch ho zopakujte.
    Pekný deň
    Eva
  3.  
    stačí 14
  4.  
    dnes je 12.den zvysenych teplot a 30.den cyklu. Myslite, ze mam pockat este do nejakeho 17.-18. dna zvysenych teplot a az potom si spravit test?
  5.  
    ale otehotnieť môžeš dva dnipred a ešťe aj deň po
  6.  
    deň pred zvýšením
  7.  
    Som v PPR novacik. Chcela by som sa opytat: posledny den obdobia nizkych teplot sme mali pohlavny styk. Dalsi den mi uz teplota vystupila natolko, ze po vyhodnoteni tabulky to znamenalo prvy den obdobia vyssich teplot. Mozeme cakat babo? Viem, ze pravdepodobnost otehotnenia je pred ovulaciou alebo pocas nej. Ale nenasla som nikde, kedy ovulacia prebieha, ci hned v prvy den zvysenych teplot alebo kedy. Dakuje za odpoved. Monička

TOPlist TOPlist