Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň aj ja mám zvýšený hormon prolaktín a mám problém s otehotnenim aj pri prvom otehotneni som mala ten istý problem ale nakoniec sa to podarilo a po 5 rokoch som otehotnela.Teraz mám znovu ten problém aj napriek tomu,že užívam tablety noprolakt.Chcem sa opýtať či na zníženie prolaktinu sa užívajú aj vitamíny ak áno tak aké. Dakujem.
  2.  
    Dobrý deň,
    stres vo všeobecnosti dokáže narobiť problémy s cyklom.
    Zvýšená hladina prolaktínu môže spôsobovať problémy pri snahe o otehotnenie, ale samozrejme dá sa to riešiť. Odporúčam vám užívať vit. B6, Magnézium a Zinok, ktoré svojim pôsobením upravujú úroveň prolaktínu. A možno by nebolo zlé skúsiť aj vyšetrenie na cukrovku, pretože hypoglykémia je silným podnetom na vylučovanie prolaktínu.
    Pekný deň
    Eva
  3.  
    Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, čo znamená, keď mi na hormonálnom profile vyšlo, že mám zvýšený prolaktín. Čím to môže byť spôsobené? Je to nejako nebezpečné? Doktorka mi povedala, že po stresovom období mám prísť na ešte jedno vyšetrenie, lebo ževraj zvýšená hladina prolaktínu môže byť spôsobená aj stresom(je pravda, že cez skúškové je ho dosť, ale nezdá sa mi to, lebo mám problémy s menštruáciou aj mimo stresového obdobia)
    Mám aj celkovo problém s cyklom, mám predpísaný aj Duphaston užívanie 21.-25. deň cyklu.
    Môže to časom nejako ovplyvniť možnosť prípadného otehotnenia(ten Duphaston, tá hladina prolaktínu) Vopred ďakujem za rady.
    Lucka

TOPlist TOPlist