Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    samozrejme môžete mi poslať /eva@elep.sk/ vaše merania a aj teraz môžeme byť priebežne v kontakte, aby som vám pomáhala s vyhodnocovaním...
    Pokiaľ ste drobca odstavili, cyklus by sa mal postupne upraviť, môže to však trvať aj niekoľko cyklov. Je to individuálne. Väčšinou sa to vráti do stavu pred pôrodom, ale nie je to pravidlo, a nemožno s tým rátať, a určite nie je možné pri vyhodnocovaní STM brať do úvahy cykly pred pôrodom.
    Často sa stáva, že prvému krvácaniu po pôrode nepredchádza ovulácia, ale nie je to tak vždy, ak chcete, môžete mi poslať aj tieto údaje, môžem sa na to pozrieť.
    Ak by ste chceli, ozvite sa mi na mail, a môžeme prekonzultovať vaše konkrétne otázky k cyklu, meraniam...
    Pekný deň
    Eva
    • Marcela
    • 25.5.2009 13:52:00 Zmenené

Dobry den,
    Mam 9. mes. synceka, od 10tyzdna po porode si meriam teplotu a sledujem hlien. Teplota je skakava, raz 35.9, potom 36.3, najvyssia 36.9. Hlien mam pritomny neustale, vacsinou zlty, husty, tazky. Vcera mi skoncila prva menstruacia po porode, posledne dva tyzdne som postupne odstavovala od dojcenia- naposledy som dojcila pred 3 dnami, myslim ze uz uplne posledny krat. Pred otehotnenim som som mala(pocas sledovanych 8 cyklov)najkratsi 32dnovy,najdlhsi 43 dnovy cyklus,menstruacne krvacanie trvalo 5-7 dni. Mam brat predporodne cykly do uvahy, alebo je to teraz absolutne pase a vsetko zacina nanovo a moze byt uplne inak? Sucasne krvacanie 7 dni, zase mam zltkavy hlien ako po porode. Moze mi to ostat? Nebudem mat uz nikdy jednoznacny neplodny den sucha? asi dva tyzdne pred menstruaciou som pozorovala 3 dni priesvitny kvalitny hlien, ale teplotu som mala stale nizku, bez vykyvov, takze asi bol cyklus anovulacny . Musime byt trpezlivy ako sa to bude vyvijat, hadam uz pridu jednoznacnejsie vysledky pozorovani hlienu a merani teploty...Su moje uvahy spravne? Ale, uz sme zufali ako sa bojime byt s manzelom spolu, sme pomaly rok ako dvaja mnisi, aby sme zase nechcene neotehotneli. Mozem vam poslat tabulku svojich merani pred otehotnenim?chcem vediet ako by ste to hodnotili vy, lebo aj tam teploty skakali, neboli jenoznacne dni zvysenej teploty a uz sme boli tehotni....

TOPlist TOPlist