Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Chcela by som sa opýtať, či je možnosť že som tehotná, keď mi už 5 dní mešká menštruácia ale od poslednej menštruácie som sex nemala a ani počas menštruácie ani tesne pre ňou. Nemám ani príznaky ako citlivosť pŕs alebo bolesť v podbrušku. Ale zas na druhej strane mám silné bolesti hlavy. Neviem ako si to všetko vysvetliť, lebo pri poslednom styku ( ktorý bol naozaj zhruba pred 6 tyždňami) sme aj použili kondóm. V súčsnej dobe mám skúškové obdobie, takže mohlo by byť možné, že to všetko je spôsobené stresom? Prosím Vás, poraďte mi o čo by mohlo ísť. Vopred ďakujem. Dovidenia Denisa
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či môžem byť tehotná keď: - poslednú menštruáciu som mala pred piatimi týždňami - o týždeň a pol sme mali s partnerom nechranený pohlavný styk vo vani, avšak bez partnerovho vyvrcholenia - o týždeň na to sa objavila krv. myslela som si, že je to menštruácia, ale zdalo sa mi to byť - hoci mám nepravidelný cyklus -veľmi skoro. Krvácanie (nie špinenie)trvalo iba jeden deň a bolo dosť slabé. - som študentka a pred mesiacom mi začalo skúškové obdobie. keďže sa mi zatiaľ veľmi nedarí, som vo veľkom strese. mám hotovú len tretinu skúšok a z ostatných opravný termín. - cítim bolesti. zhruba pred týždňom sa objavila bolesť v oblasti slepého čreva. v oblasti podbruška. mám citlivejšie prsia. horšiu pleť. som náladovejšia. Proste príznaky ktoré sedia aj na blížiacu sa menštruáciu, aj na začínajúce tehotenstvo.
Chcela by som sa opýtať, -aká je šanca,že som tehotná, alebo teda či meškanie menštruácie mohol vyvolať stres -či by ste mi mohli odporučiť nejaký konkrétny tehotenský test - teda čo najspoľahlivejší -dokedy mám na menštruáciu čakať, kedy najneskôr môžem navštíviť lekára
Milá Eva, pokiaľ nie ste tehotná, môže ísť aj o nejaký hormonálny problém, myslím, že by bolo dobré navštíviť lekára, aby vás vyšetril... Držím palce aby to dobre dopadlo Eva
Chcela by som sa opytat, nemala som menzes 2 mesiace iba take spinenie trocha,robila som si testy tehotenske i test krvi, tieto testy vsak ukazuju ze nie som tehotna, je mozne ze napriek tymto vysledkom mozem byt tehotna?Citim velke bolesti v prsiach,tiez bolesti hlavy a nevolnost.Neviem co to moze byt, viete mi poradit?Dakujem eva