Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Chcela by som sa opýtať, či je možnosť že som tehotná, keď mi už 5 dní mešká menštruácia ale od poslednej menštruácie som sex nemala a ani počas menštruácie ani tesne pre ňou. Nemám ani príznaky ako citlivosť pŕs alebo bolesť v podbrušku. Ale zas na druhej strane mám silné bolesti hlavy. Neviem ako si to všetko vysvetliť, lebo pri poslednom styku ( ktorý bol naozaj zhruba pred 6 tyždňami) sme aj použili kondóm. V súčsnej dobe mám skúškové obdobie, takže mohlo by byť možné, že to všetko je spôsobené stresom? Prosím Vás, poraďte mi o čo by mohlo ísť. Vopred ďakujem. Dovidenia
    Denisa
    • Alica
    • 5.6.2009 21:37:08

Dobrý deň.
    Chcela by som sa opýtať či môžem byť tehotná keď:
    - poslednú menštruáciu som mala pred piatimi týždňami
    - o týždeň a pol sme mali s partnerom nechranený pohlavný styk vo vani, avšak bez partnerovho vyvrcholenia
    - o týždeň na to sa objavila krv. myslela som si, že je to menštruácia, ale zdalo sa mi to byť - hoci mám nepravidelný cyklus -veľmi skoro. Krvácanie (nie špinenie)trvalo iba jeden deň a bolo dosť slabé.
    - som študentka a pred mesiacom mi začalo skúškové obdobie. keďže sa mi zatiaľ veľmi nedarí, som vo veľkom strese. mám hotovú len tretinu skúšok a z ostatných opravný termín.
    - cítim bolesti. zhruba pred týždňom sa objavila bolesť v oblasti slepého čreva. v oblasti podbruška. mám citlivejšie prsia. horšiu pleť. som náladovejšia. Proste príznaky ktoré sedia aj na blížiacu sa menštruáciu, aj na začínajúce tehotenstvo.

Chcela by som sa opýtať,
    -aká je šanca,že som tehotná, alebo teda či meškanie menštruácie mohol vyvolať stres
    -či by ste mi mohli odporučiť nejaký konkrétny tehotenský test - teda čo najspoľahlivejší
    -dokedy mám na menštruáciu čakať, kedy najneskôr môžem navštíviť lekára

Za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem.

S pozdravom Alica
  2.  
    Milá Eva,
    pokiaľ nie ste tehotná, môže ísť aj o nejaký hormonálny problém, myslím, že by bolo dobré navštíviť lekára, aby vás vyšetril...
    Držím palce aby to dobre dopadlo
    Eva
    • efata09
    • 23.5.2009 19:09:36 Zmenené

Chcela by som sa opytat, nemala som menzes 2 mesiace iba take spinenie trocha,robila som si testy tehotenske i test krvi, tieto testy vsak ukazuju ze nie som tehotna, je mozne ze napriek tymto vysledkom mozem byt tehotna?Citim velke bolesti v prsiach,tiez bolesti hlavy a nevolnost.Neviem co to moze byt, viete mi poradit?Dakujem eva

TOPlist TOPlist