Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Majka,
    nehnevajte sa, ale nie som lekárka, a bohužiaľ neviem vám odpovedať na vašu otázku, skôr by vám poradil gynekológ...
    Pekné dni
    Eva
  2.  
    Dobry den pani Eva,
    viem ze toto k tejto teme velmi nepatri, ale mam otazku a neviem kde sa na to mam opytat.. sme spolu s partnerom asi 2 a pol roka, budeme mat svadbu a potom chceme babatko. Vcera som sa dozvedela, ze jeho byvala mala chlamydie, mozno rok po tom co boli spolu.. takze mozno 3 a pol roka dozadu, neviem.. citala som o chlamydiach a docitala som sa, ze sa mozu prejavit aj o par rokov. Je moznost ze sa mozu prejavit aj u mna raz z tohto? ja neviem ci s nou bol predtym alebo potom ako sa nakazila, ale ak by s nou v tom obdobi bol, tak je tu ta moznost? bojim sa toho. Dakujem krasne za odpoved.
    Maja
  3.  
    Dobrý deň,
    je mi ľúto straty vašich drobčekov...
    Viem aký gél máte na mysli, nepredpokladám, že by mal komplikovať šancu na počatie.
    Držím vám palce...
    Pekné dni
    Eva
  4.  
    Dobrý deň. Mám jednu otázku. Pred 4 mesiacmi som potratila dvojičky na začiatku 5 mesiaca tehotenstva, teraz by sme sa chceli s manželom pokúsiť o bábätko. Chcela by som sa opýtať, či môžeme s manželom používať lubrigačný gel - nie spermicídny,neparfúmovaný- volá sa Ty a Ja. Chcela by som vedieť, či to nejako neovplyvňuje otehotnenie, či to neškodí....Prosím o skorú odpoveď. Veľmi vám ďakujem

TOPlist TOPlist