Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    ja by som vám odporúčala sledovať sa podľa Symptotewrmálnej metódy, zistili by sme tak, či a kedy ovulácia nastáva, aká dlhá je poovulačná fáza, aká je kvalita hlienu... /ak by ste mali záujem naučiť sa túto metódu používať, ozvite sa mi na eva@elep.sk, pošlem vám nejaké materiály, pomôžem s vyhodnocovaním.../
    Okrem toho by som vám odporúčala spávať v úplnej tme, a užívať Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Pekný deň
    Eva
    • Tomka
    • 26.8.2009 19:43:00

Dobrý deň, mala by som tiež na vás jednu otázočku. Moja pani doktorka je velmi zlatá, ale na niektoré veci ani ona nemá odpoveď. Takže koncom roku 2006 som mala spontánny potrat a odvtedy mám rozhádzaný cyklus. To znamená, že krvácam od 27 do 45 dní a odvtedy som mala len dve ovulácie máj 2007, september 2008. Všetky testy mám ok, liečila som sa cca jeden rok s duphastonom, asi pol rok som brala Lutenyl, absolutne všetky testy, čo sa len dajú urobiť boli v norme, bazálne teploty nevykazujú ovulácie, partner je ok, ale moja psychika už nie. Mám 26 rokov a strašne túžim po bábätku. Prosim vás, viete mi napísať svoj názor???
    Ďakujem velmi pekne.
  2.  
    Dobrý deň,
    vôbec to nie je chyba, váš hlien je veľmi plodný. Ide o to, že hlien sa postupne ako sa blíži ovulácia stáva vodnatejším. Niektoré ženy majú najvyššiu kvalitu elastický belavý, iné vaječný bielok ťažný, a niektoré majú hlien tak riedky, že ho ani nesledujú, len majú pocit mokra - toto je ich plodný hlien.
    Pekný deň
    Eva
  3.  
    Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať, či príznakom ovulácie musí byť vždy ťahavý hlien?Napríklad podľa bazálnej teploty, pravidelných cyklov ovuláciu mám. Ťahavý hlien ako vaječný bielok nepozorujem.Zhruba na 12 deň cyklu mám pocit "silného mokra", hlien je úplne priehľadný, ale nenaťahuje sa...Viete mi poradiť, kde je chyba? :-)
  4.  
    Dobrý deň,
    váš lekár pravdepodobne nenašiel vzostup teploty, pretože v čase ovulácie teplota stúpa a v poovulačnej fáze sa drží na vyššej úrovni.
    Pravdepodobne v predchádzajúcom cykle, kedy ovuláciu sledoval UZV, ovulácia prebehla. Môže sa stať, že v niektorom cykle ovulácia je, a nasledujúci môže byť anovulačný.
    Ak by ste chceli, môžete mi poslať vaše záznamy sledovania bazálnej telesnej teploty /na eva@elep.sk/, môžem sa na ne pozrieť a skúsiť vyhodnotiť.
    Pekný deň
    Eva
    • tinka
    • 9.5.2009 10:23:57 Zmenené

rada by som vedela čo to znamená keď mi lekár povedal že nemám ovuláciu,a poslal ma na špeciálne vyšetrenie.pri predchádzajúcich vyšetreniach stále tvrdil že som o.k až keď som priniesla meranú teplotu,zmenil svoje slová.snažime sa mať 2.dieťatko už viac ako 1.rok.pri vyšetrení na sone lekár videl vo vaječníku dozrievať vajíčko a v druhom jazvu po odídení vajíčka na 15.deň.ďakujem za odpoveď

TOPlist TOPlist