Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Milá Kakika, ak ste tehotna a citite bolesti, myslim, ze by bolo lepsie navstivit lekara, aby potvrdil, ze tehotenstvo je v poriadku aj UZV, takto dokaze vylucit pripadne mimomaternicove tehotenstvo, odhalit pricinu vasich bolesti, a pripadne ich eliminovat. Držím vám palce, aby sa všetko vysvetlilo Eva
chcela by som sa spytat ci mam robit paniku, ked som mala poslednu menstruaciu 30.7. a pohlavny styk bol 15.8. chraneny kondomom, ale v sprche takze nevieme ci sa nahodou nepretrhol, moj cyklus je v priemere 25 dni dlhy, a meska mi asi tri dni... mam take mierne bolesti v podbrusku ako keby uz mala prist menstruacia ale stale nic... mam si urobit test alebo mam este pockat?...som uz zufala...dakujem vopred za odpoved
dobry den, robim si starosti. lebo asi som tehotná, 3 testy pozitívne. ale stále mám krče v podbrušku, a ked sa postavim tak ma vzdy pichne bud na pravej strane alebo na lavej. je to normálne?
dobry den už 8den mi meška menštruácia robila som si tehu test 2krat a stale bol negativny pred tym ako som dostavala menštruaciu som mala priznaky a to bolesti prsnikov, a typicke vyrážky na tvary.no teraz som žiadne bolesti prsnikov nemala len tu typicku vyrážku ktorá mi už aj zmyzla.v poslednom čase ma pobolieva brucho a su to take bolesti ako ked mam menštruaciu a mam aj mierne krvavy výtok menštruácia mi meštala najviac take 5dni no terntokrat je to už 8dni.prosim vas čo mam robiť s priateľom sme si išty že sa nič nestalo nijaka nehoda pretože neejakuoval vo mne nikdy.tak si to potom neviem vysvetliť že prečo.dakujem
Milá Altama, moze ist o tehotenstvo, aj nemusi. Niekedy sa stava, ze cyklus je zmeneny vplyvom aj cestovania, dovolenky. Mozno su vase priznaky priznakmi prichadzajucej menstruacie. Ale je tiez mozne, ze ovulacia sa vam posunula, a tak aj ocakavana menstruacia. A teda i ked ste tehotna, test este nemusel byt objektivny. Skuste ho opat po par dnoch zopakovat. Ak by bol negativny a menstruacia sa nedostavi, navstivte pripadne lekara... Pekny den Eva
Dobrý večer prajem! Našla som túto stránku a veľmi sa mi zapáčila. Mala by som jednu otázočku. Mám už skoro 7 ročnú dcérku a s manželom sa snažíme o ďalšie bábätko. Boli sme na dovolenke a mali sme nechránený styk. Momentálne mi mešká menzes 10 dní, robila som si 1 test hneď v deň meškania menzesu a 2 o týždeň neskôr a oba vyšli negatívne. Mám, ale stále taký pocit aj v podbrušku aj prsia ma bolia a stále mám na niečo chuť. Môžem byť tehotná, alebo nie keď tie dva testy dopadli tak ako dopadli. Ďakujem.
Milá Nika, nevenujeme sa Hormonálnej antikoncepcii, takže vám neviem poradiť, či Sumamed mohol znížiť jej účinok. Určite by som však na vašom mieste zopakovala po 2-3dňoch test /prípadne navštívila lekára/, a zatiaľ nezačala užívať nové balenie, aby tabletky neublížili diaťatku, ak počatie nastalo. Niekedy sa však pri užívaní HAK stáva, že menštruácia postupne slabne, niekedy zmizne. Viac o účinkoch HAK nájdete napr. tu: http://ziolkovsky.blog.sme.sk/c/125191/Farmaceut-o-antikoncepcii.html Pekný deň Eva
Dobry den potrebjem poradit beriem antikoncepcne tabletky ale moja posledna menstruacia bola len tri dni a bolo to len take spinenie medzi tym som brala sumamed mohol ovplyvnit ucinok antikoncepcnych tabletiek? mozem byt tehotna? zvacsili sa mi prsia aj brucho mam nafuknute. test som si robila bol negativny bojim sa vsak ze to ovplyvnili tie tabletky prosim poradte mi