Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý den.
    Chcela by som sa spytat, urobila som si tehotensky test a vysla mi druha ciarka slaba.. A asi za pol hodinu na to som si urobila druhykrat test a vysla len jedna ciarka. Moze to byt kvoli tomu ze som si druhy test urobila velmi skoro. Mohla by som byt asi v 11 dni tehotenstva. Chcela som si druhym testom potvrdit, ze ci som naozaj tehotna.
  2.  
    Milá Katka,
    príznaky sa väčšinou začínajú prejavovať asi 10 po ovulácii /počatí/, kedy sa začne vylučovať HCG hormón. Vtedy by mal byť už aj tehotenský test objektívny. Otehotnieť však možno aj zo styku niekoľko dní pred ovuláciou, pretože spermie dokážu v priaznivom prostredí tela ženy prežiť aj niekoľko dní.
    Pekný deň
    Eva
    • Kacsul
    • 26.4.2009 11:07:55 Zmenené

Dobrý den prajem,

chcela by som sa spýtať, keď mám nepravidelnú menštruáciu a mám mierne zvýšenú teplotu a velmi citlivé bradavky, či to môže byť príznak tehotnosti a ak áno, v ktorom dni sa začnú príznaky prejavovať.

ďakujem Katka

TOPlist TOPlist