Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Dobrý den. Chcela by som sa spytat, urobila som si tehotensky test a vysla mi druha ciarka slaba.. A asi za pol hodinu na to som si urobila druhykrat test a vysla len jedna ciarka. Moze to byt kvoli tomu ze som si druhy test urobila velmi skoro. Mohla by som byt asi v 11 dni tehotenstva. Chcela som si druhym testom potvrdit, ze ci som naozaj tehotna.
Milá Katka, príznaky sa väčšinou začínajú prejavovať asi 10 po ovulácii /počatí/, kedy sa začne vylučovať HCG hormón. Vtedy by mal byť už aj tehotenský test objektívny. Otehotnieť však možno aj zo styku niekoľko dní pred ovuláciou, pretože spermie dokážu v priaznivom prostredí tela ženy prežiť aj niekoľko dní. Pekný deň Eva
chcela by som sa spýtať, keď mám nepravidelnú menštruáciu a mám mierne zvýšenú teplotu a velmi citlivé bradavky, či to môže byť príznak tehotnosti a ak áno, v ktorom dni sa začnú príznaky prejavovať.