Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    nech opäť vyskúša test, ak si ho aktuálne nerobila. Fakt je, že lieky, ktoré užíva sú dosť silné, a možno sa nejakým spôsobom aj tie podielali na jej situácii /a možno aj iné okolnosti - stres, náhle schudnutie, choroba.../. Ak nejde o tehotenstvo a objaví sa krvavý výtok pred menštruáciou, nemusí to byť problém, ale nie je to úplne v poriadku.
    Neviem, ako dlho by mala užívať spomínané lieky od kožnej, a či je to ešte nutné, môžno by nebolo zlé zistiť, či ich vysadenie nevráti situáciu do normálu.
    Ak by nebola tehotná a lieky by vysadila, možno by nebolo zlé užívať nejaké vit. doplnky, ktoré by organizmu pomohli naštartovať po tejto stránke, napr. Pre-Natal /aj keď neplánuje počatie/ http://www.magister.sk/-p-1684.html
    To, že necíti bolesť pri menštruácii nemusí byť zlé. Pokiaľ by však stále pretrvávala bolesť, ktorú ste spomínali predtým, myslím, že návšteva lekára by bola namieste.
    Pekný deň
    Eva
  2.  
    Prajem prijemny dobry vecer.

Ja by som sa Vam chcel podakovat za odpoved len to je problem ze neviem ze ako mam priatelku prehovorit aby isla konecne k lekarovi.
    teraz od pondelka jej zacali dnicky aspon ona si to mysli ze su to dnicky, pondelok utorok a stredu mala krvavy vytok a dnes uz ma slabsi ale isla len cista krv ziadne pozostatky z uchyteneho vajicka sa nevyplavili podla opisu mojej priatelky a vobec nemala ziadne bolesti pred menstruaciou co predtym mavala brutalne. Ja sa bojim ze bude mat mimomaternicove tehotenstvo a ze sa jej nieco stane ale ona si mysli ze su to dnicky. Ja uz neviem ze co mam robit. je tvrdohlava a hambi sa ist k lekarovi. Ten krvavy vytok je nieco vazneho? Dakujem
  3.  
    Dobrý deň,
    myslím, že v tomto prípade, by bolo naozaj vhodné navštíviť lekára, neviem, ako dlho priateľka užíva spomínané lieky, ale tie sa nesmú užívať počas tehotenstva. Taktiež je možnosť, že by mohlo ísť aj o mimomaternicové tehotenstvo, čo je vhodné čo najskôr diagnostikovať. Lekár jej pravdepodobne urobí sono a pichne tzv. vyvolávačku, ktoré neublíži potenciálnemu tehotenstvu, a ak nebude tehotná, vyvolá menštruáciu.
    Držím palce, aby všetko dobre dopadlo
    Pekné dni
    Eva
  4.  
    Prajem Vam prijemny dobry vecer

Ja by som sa chcel spytat ohladom mojej priatelky na par otazok. Ma 23 rokov.
    Od 4 januara tohto roka nemala svoje dni,skusa si robit tehotensky test kazdy tyzden stale jej vychadza ze je negativny. Nedostala svoje dni uz od januara a stazuje sa na stipkavu bolest v maternici, byva jej zle a sem tam dostava slaby krc do vajecnikov. Berie aj tabletky Roaccutane ktore jej predpisala jej kozna lekarka. Chcem sa opytat, je mozne ze by bola tehotna aj ked po styroch mesiacoch test je negativny?,alebo su tam ine komplikacie ktore by mohli poskodit menstruacny cyyklus na 4 mesiace? alebo ci tie tabletky mozu poskodit menstruacny cyklus? to je velmi dlha doba a bojim sa o jej zdravie. uz som jej kazal minimalne stokrat aby isla k lekarovi ale hambi sa. Vedeli by ste prosim nejako poradit ze co ma robit?
  5.  
    Dobry den,
    je to mozne, ze ste spontanne potratili, ale pokial ste si nerobili test, alebo sa nesledovali, neda sa to potvrdit.
    V takomto pripade, pokial islo o spontanny potrat po ktorom nenasledovalo cistenie maternice, nemalo by to mat negativny vplyv na tehotenstvo v nasledujucom cykle. /Mozno to skor sance zvysuje, kedze vystelka maternice je pod vplyvom tehot. hormonov vyssia./
    Pekny vikend
    Eva
  6.  
    Dobry den, chcela by som sa spytat, ci som mohla byt tehotna a spontanne potratit. S manzelom sa snazime o babatko. Minuly mesiac mi meskali 9 dni a citila som sa ako tehotna...bolo mi zle, mala som napnute prsia a bolelo ma brucho...uz jedno dieta mam, tak sa mi zdalo, ze su to tie pocity ako pri prvom. Ale potom ma odrazu velmi rozbolelo brucho a mala som velmi silnu menstruaciu. Mohla som teda spontanne potratit? A ak ano, ma to nejaky vplyv na dalsie otehotnenie? Dakujem za odpoved.

TOPlist TOPlist