Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    predpokladám, že pravdepodobne ide o silnú ovuláciu. Pre organizmus je to dosť veľká zmena, to čo zaň riadili tabletky, musí teraz zvládnuť sám. Príznaky, ktoré spomínate bývajú v takomto prípade bežné. Je super, že sa ovulácia vôbec dostavila, a že sledujete kvalitný /priesvitný/ hlien.
    Ak by ste chceli zistiť, kedy v danom cykle máte plodné dni, resp. ovuláciu, odporúčam vám sledovať sa podľa Symptotermálnej metódy /viac nájdete na www.elep.sk/. Ak by ste sa rozhodli sledovať podľa STM, môžete sa mi ozvať na eva@elep.sk, rada vám pomôžem v začiatkoch.
    Pekný deň
    Eva
    • radinka
    • 6.4.2009 16:40:20 Zmenené

Dobrý deň,
    minulý mesiac som vysadila HAK s tým, že by sme chceli mať babatko. nakoľko mi veľa ludí povedalo, že hneď po vysadení je veľká pravdepodobnosť, hneď sme sa na to vrhli. momentálne mám 16-ty deň od začatia menštruácie (cykly som mávala pravidelne 28 dní) a už 2 alebo 3 dni
    ma pobolieva podbruško, ako zvykne pred menštruáciou. dnes mám však väčšie bolesti,hlavne na pravej strane. ako keby ma bolel pravý vaječník, ale sú to také kŕčovito pichavé bolesti,dosť intenzívne a strasne mám nafúknuté brucho.. vyzerám ako v 4. či 5. mesiaci.. :) môže to byť príznakom tehotenstva?? alebo kvoli HAK môžem mať takú bolestivú ovuláciu?? mám aj skoro priesvitný výtok, inokedy býva biely a má taký źvláštny kyslastý zápach.
    a chcela by som sa aj spýtať, že ak by to teraz nebolo tehotenstvo, ako najlepšie zistiť, kedy máme mať pohlavný styk, aby sa to čím skôr podarilo.. :)

Ďakujem

TOPlist TOPlist