Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Erzulka,
    pokiaľ máte takto vysokú bazálnu telesnú teplotu /meranú ráno ihneď po zobudení v niektorej z telesných dutín - ústa, pošva, konečník/, a mešká vám menštruácia, tak je vysoká šanca, že ste tehotná. Pokiaľ sa však nesledujete, nemôžeme to potvrdiť, pretože nevieme, kedy presne bola ovulácia. Je možné, že sa v tomto cykle posunula na neskoršie, a teda aj menštruácia bude neskoršie, a vysoká teplota v poovulačnej fáze je bežná. Myslím, že by ste mali skúsiť tehot. test., a ak bude negatívny opäť ho zopakovať po 2-3dňoch.
    Držím vám palce
    Eva
  2.  
    Milá Carrie,
    pokiaľ sa nesledujete, neviem vám povedať, či je ešte skoro, alebo nie. Pokiaľ vám však mešká menštruácia, skúste si urobiť test, a ak by bol negatívny, po 2-3dňoch ho zopakujte...
    Pekný deň
    Eva
    • Erzulka
    • 2.4.2009 13:22:09 Zmenené

Chcela by som sa opytat, druhy den mi meska menstruacia, co sa u mna nestava a test sa mi ukazuje negativny.. Ale bazalnu teplotu mam 37,5.. MOzem byt tehotna.. Chceme babatko, a milovali sme cez plodne dni..
    • Carrie
    • 2.4.2009 00:25:09 Zmenené

styri dni mi meska menstruacia co mne sa inak nestava...s priatelom sa milujeme bez ochrany...bolia ma prsia aj krize ale ja mavam taketo predmenstruacne symptomy...tak neviem...ci si uz mam urobit test alebo je este skoro?

TOPlist TOPlist