Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Evita,
    davkovanie Clostylbegytu a Duphastonu by malo byt velmi presne naplanovane podla individualnej dlzky cyklu, sledovane folikulometriou... Najlepsie by bolo presnejsie sa poradit s lekarom. Vacsinou sa Clostylbegyt uziva len na zaciatku cyklu /cca 5 dni/, a Duphaston by sa mal nasadit az po ovulacii /ci a kedy ovulacia prebehla zisti lekar folikulometriou - sono/. Ak by ste si to chceli nasadit sama, bolo by vhodne sledovat cyklus prostrednictvom Symptotermalnej metody /hlien a bazalna telesna teplota/, cim tiez zistite, kedy ovulacia prebahla. Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat tuto metodu, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry den chcem sa opytat mam 33rokov a pred 2rokmi som potratila v9tt teraz mi lekar nasadil liecbu clostybergitom 3tabl.denne uz mam jeden cyklus za sebou ale nerozumiem ako to je s duphastonom na 14den menzesu som zacala brat spolu s clostybergitom ale dokedy ho mam uzivat?kym nepride menzes dakujem som s toho v zmatku
  3.  
    Dobry den,
    bohuzial to sa predpokladat neda, je mozne, ze ovulacia pride aj spontanne, ale mozno aj nie, teda rozhodnutie je na vas...
    Drzim vam palce
    Eva
  4.  
    ja by som mala otazku...kedze mi teraz moj lekar diagnostikoval PCO a nasadil mi liecbu clostilbegytom a aj napriek tomu ze som mala dva krasne folikuly tak sa nam nepodarilo otehotniet je mozne aby sa mi upravila ovulacia a mne by prisla uz spontanne alebo teraz ist znovu a nechat si predpisat novu davku?
  5.  
    Dobry den,
    lekar asi predpoklada, ze pri tak nizkej hladine progesteronu neprebehla ovulacie, preto predpoklada, ze pri Clostilbegyte ovulacia prebehne, vytvori sa teda aj zlte teliesko a hladina progesteronu bude tiez vyssia.
    Drzim palce, aby sa to podarilo
    Pekny den
    Eva
  6.  
    Dobrý deň, dnes mi lekár predpísal clostil. na základe krvného obrazu. 21.deň cyklu som mala hladinu progesteronu nízku - 8,8. Meriam si bazálnu teplotu a viem, že ovuláciu mam 12 dc. Zaujíma ma, či je správne užívať clostil, keď ovuláciu mám a či je účinný na výšku progesteronu. - myslela som že na to je Duphaston. Ďakujem.
  7.  
    Dobrý deň,
    samozrejme môžete, najmä ak usilujete o počatie... Vyšetrenie u lekára to neovplyvní.
    Pekný deň
    Eva
  8.  
    Dobrý deň,

chcela by som vás poprosiť o radu.Nedávno som začala brať Clostilbegyt.Dneska je šiestý deň.
    O tri dni mám ísť na kontrolu.Moja otázka je:Môźem žiť sexuálný život pred kontrolou u gynekológa že beriem tie tabletky?(dovtedy)
    Pekný deň
    Jeanette
  9.  
    Milá Petra,
    neskoro by nemalo byť, verím, že váš lekár vie, čo robí. A okrem toho, veď vy môžete mať styk kedykoľvek, nemusíte čakať, ako vám to odporučí lekár. Najväčšia šanca je v čase najkvalitnejšieho /najvodnatejšieho, elastického, priehľadného.../ hlienu.
    Držím palce
    Eva
  10.  
    Dobrý deň,

chcela by som vás poprosiť o radu. Už pár mesiacov beriem Duphaston, kedže sa mi nedarí otehotnieť. Bola som tehotná pred rokom, no po 5 týždňoch som potratila. Lekár mi robil hormonálny profil a priateľ si dal vyšetriť spermiogram. Všetko je v poriadku. Nedávno mi lekár predpísal na podporu ovulácie Clostilbegyt a na vyvolanie Pregnyl. Doteraz som mávala pravidelný cyklus 28-29 dní. No naposledy sa trošku pretiahol až na 32 dní. Na 5 deň by som mala
    začať brať 1 tabl. Clost. a na 13 deň prísť na sono. Chcela by som vedieť či už nemôže byť nneskoro/po ovuláci/, keďže menštruácia bola o 4 dni posunutá.
    Vopred ďakujem za odpoveď

petra

TOPlist TOPlist