Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Milka,
    potenie nemusi suvisiet len s teplotou, moze ist aj o rozne hormonalne vykyvy. Su zeny, ktore maju v tehotenstve navaly tak ako v prechode, a nesuvisi to s chorobou.
    Kychanie a kaslanie moze sposobovat otvaranie krcka, ale tento vplyv je individualny a vacsinou minimalny. Myslim si, ze pokial sa preliecite tak ako sa pri nadche odporuca, a budete vela oddychovat, choroba coskoro odide a vsetko bude opat v poriadku.
    Pokial by sa to zhorsilo, teplota by stupala, objavil by sa kasel, navstivte lekara, mozno bude nutne nasadit ATB - to je niekedy lepsie, ako vystavit organizmus silnemu zapalu, teplotam...
    Vela zdravia...
    Eva
  2.  
    Dobry den pani Eva. V pondelok vecer ma zacalo boliet hrdlo.Cakala som, ze to prejde, ale nepreslo tak som vo stvrtok sla k lekarovi a predpisal mi bioparox. Citala som ze sa uziva v tehotenstve. Teploty si meriam stale a zatial som nemala viac ako je 37. Stale je to okolo 36,6, ale rano sa budim spotena napriek tomu, ze si meriam teplotu v postely ked idem spat a nikdy ju nemam nad 37. Cim to bude? Bojim sa o drobca ked kycham s smrkam. Ublizuje jej to nejako? Chcem sa z toho co najskor dostat. Pijem vela caju a snazim sa jest vela ovocia a zeleniny.Pre mna je dolezite aby mojej malickej to nejako neublizilo. Vydela som dokument odysea zivota a tam zena dostala zapal priedusiek v 32 tt a musela potom lezat az do porodu, lebo tym kaslanim sa jej otvaral krcok. Ja sa obavam toho kychania. Sestra mi povedala, ze prechladnutie nie je az taka hrozna vec, len nesmiem mat teploty a ja sa budim spotena. Poradte mi prosim. Primem radu aj od inych zien ako bojovali s chorobou.S pozdravom Milka.

TOPlist TOPlist