Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý večer,
    som rada, že je to lepšie.
    Pokiaľ to nebýva u vás pravidelne, a máte odsledované, že to súvisí najmä so stresom, nasaďte si už počas stresu nejaký multivit. doplnok, a možno sa tomu vyhnete...
    Pekne dni
    Eva
  2.  
    No skusila som to zeleno, kupila som nejake co ma v sebe aj kyselinu listovu. a este som pila zensky caj. no kazdopadne sa mi to zmiernilo, cakam ze do pad dni skoncim s menzesom uplne. taketo to ale mavam iba niekedy, ked mi napr. vypadne cyklus alebo nieco take. inak menzes mavam v celku v pohode, bez bolesti, do 5 dni, (sice mam dlhsi cyklus okolo 35 dni)
  3.  
    Dobrý deň,
    dlhotrvajúce cykly a príliš silná menštruácia môže byť príznakom zníženej funkcie štítnej žľazy. Pokiaľ to tak nie je, môže pomôcť doplnenie vitamínov, či minerálov. Veľmi dobre pomáha pri silnej menštruácii vit. A /5000 I.U. počas cyklu/, a v čase menštruácie by mohlo pomôcť tzv. Kajenské korenie http://www.sanopa.cyberio.sk/Kajenske-korenie.html Okrem toho je dobré pridať aj nejaký multivitamínový doplnok eliminujúci anémiu, ktorý by obsahoval najmä vit. skupiny B, a železo. /Prípadne kúpiť tak multivitamín, ktorý bude obsahovať A, B, aj železo spolu.
    Ozvite sa, či to pomohlo...
    Pekné dni
    Eva
    • lucka88
    • 16.3.2009 17:15:35 Zmenené

Neviem ci sa to tu uplne hodi,ale chcela by som sa spytat co mam robit ked mi najprv meska mezes(to moze byt stresom zo skusok) a presne po poslednej skuske nabehne, ale je taky silny ze az. musim behat stale na vecko. a je to dost neprijemne, rano sa obcas zobudim pretecena(totiz ja sa nebudim na to)zvycajne sa mi to potom zase dostane do normalu, ale ked je to silne mam pocit ze vykrvacam. kruti sa mi velmi hlava. a ked som raz sla darovat krv, tak mi ju ani nebrali lebo som mala nizky hemoglobin.

TOPlist TOPlist