Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,
    neviem, či je vaša otázka ešte aktuálna, ale omylom sa niekde zapatrošila a našla som ju až teraz, veľmi sa ospravedlňujem...
    Odpručila by som vám prípravok Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html , je to prirodny produkt na baze materskej kasicky, povodne urceny zenam v klimakteriu, ktorych problemy zacinaju hormonalnou nerovnovahou, a postupnou stratou plodnosti. Sarapis podporuje v organizme prirodzene procesy tak, aby sa vytvorila hormonalna rovnovaha. Nema ziadne kontraindikacie, okrem alergie na vcelie produkty.
    Držím palce /a ak by ste mali otázky, skúste aj na eva@elep.sk, tam y sa to nemalo stratiť/ a ďakujem za porozumenie
    Eva
  2.  
    Dobrý deň.
    Mám 30 rokov a 9 ročnú dcérku. S manželom sa už druhý rok usilujeme o druhé dieťatko, no nedarí sa. Absolvovala som vyšetrenia, chodila som na folikumetriu a všetko je v poriadku - podľa lekára. Manžel tiež absolvoval vyšetrenie a jeho spermie sú v norme. No neviem ako postupovať, pretože môj menštruačný cyklus trvá niekedy len 26 dní a ovulácia nastáva až 15 - 17 deň. Od toho dňa cítim miernu bolesť. Po ovulácii sa mi dostaví menštruácia na 8 až 10 deň. Menštruácia začína slabým špinením, ktoré trvá 2-3 dni. Menzes mám takmer pravidelný už od 10 rokov/príliš zavčasu/. Môžte mi povedať, či nie je tu problém kvôli ktorému sa nám nedarí, prípadne na koho sa obrátiť alebo aký dostupný a bezpečný liek začať užívať.
    Máme navštíviť nejakú odbornú ambulanciu alebo niečo obdobné? Veľmi túžime po dieťatku a už mám strach, že sa to ani nepodarí.
    Ďakujem Vám za odbornú radu a prajem pekný deň.

TOPlist TOPlist