Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    urcite od zaciatku spinenia, a dajte si ho v davkovani: prvych 10dni 3x1, nasledujucich 10dni 2x1, potom len 1x1, az do skoncenia uzivania. No odporuca sa pokracovat aspon 3-4cykly.
    Najma vo vasom pripade nie je normalne take dlhe spinenie, a asi bude treba dlhsi cas uzivania.
    Pripadne sa mi ozvite na eva@elep.sk s podrobnejsimi informaciami, pripadne ak sa sledujete so zaznam. harkami, aby sme skusili presnejsie identifikovat pricinu, a tak hladat riesenie...
    Pekny vecer
    Eva
  2.  
    Dobrý deň,
    poprosím o radu. Snažíme sa o bábo, ale vždy cca 21.deň cyklu začnem špiniť 6-7 dní, potom menštruácia 6-7 dní a zasa 2-3 dni špinenie. Kúpila som si Sarapis, mám ho začať užívať od 1.dňa krvácania alebo od 1.dňa špinenia? Alebo je to jedno? Ďakujem. Katarína
  3.  
    Milá Mirka,
    Sarapis som užívala po potrate /8tt + kyretáž/, kedy som mala skrátenú poovlačnú fázu, takmer žiaden hlien... Druhý cyklus užívania Sarapisu som otehotnela /tretí od potratu/.
    Držím palce
    Eva
  4.  
    Milá Katarínka,
    Sarapis je najvýhodnejšie začať užívať so začiatkom cyklu, pretože vtedy sa jeho efekt prejaví už v aktuálnom cykle /ale nie je to podmienka, v princípe sa môže začať užívať kedykoľvek/. Pokiaľ sa začína od začiatku cyklu, odporúča sa dávkovanie prvých 10 dní 3x1, nasledujúcich 10 dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať 3-6cyklov, ale jeho účinok možno sledovať často už v prvom cykle.
    Pekný deň
    Eva
    • mira
    • 22.2.2009 19:50:53

Ahojte, ma niektora z vas este pozitivne reakcie na liek Sarapis?
    dakujem
  5.  
    Ahoj,ja som so Sarapisom zacala asi po pol roku snazenia sa o mimi,tiez som nemala menstruacne potiaze,len som pri merani bazalnej teploty nezaznamenala ovulaciu a ani som sa tak necitila,mala som skratka stale sucho.Do dvoch mesiacov som otehotnela a to som vedela ze uz ten druhy cyklus ovulujem.Myslim ze mi ten Sarapis pomohol,alebo aspon ta pevna viera,ale to uz je jedno.
  6.  
    Dobry den,
    kupila som si Sarapis a chcela by som sa spytat, v akych davkach ho mam uzivat.
    Treba ho zacat brat s nastupom menstruacneho cyklu, alebo je to jedno, v ktorej faze?
    Nemam menstruacne potiaze, tuzime vsak po dietatku a citala som, ze by mohol pripadne priaznivo napomoct :)
    Dakujem Vam vopred za odpoved.

TOPlist TOPlist