Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    ...nielen ja som si myslela, ale ako som pocuvala moje kamaratky, moje kolegynky, ze zena moze otehotniet kedykolvek...a tak som sa samozrejme radila do tej skupiny ludi, ktori nemozu otehotniet...lenze pravda bola ina, ja som ani netusila, ze otehotniet sa da len pocas plodnych dni...potom som sa zacala o to viac zaujimat, a zistila som presne tuto skutocnost...a tak sa nam podarilo otehotniet...Lenze vtedy to nevyslo, nakolko som mala oslabeny organizmus, doktori hovorili, ze mam v tele prave prebiehajucu herpeticku infekciu, a to bol asi dovod, ze som prisla o babatko...potom som cakala zase par mesiacov, ale uz som necakala na nahodu, snazila som sa na vsetko pripravit...chodila som na priebezne vysetrenie na infekcne, preliecila som sa, 3 mesiace som uzivala lieky...ale mala som take spinenie pred menzesom, a strasne ma to trapilo....ale po surfovani na internete som natrafila na stranku prirodzene planovane rodicovstvo....este teraz mam pred ocami clanok, ktory bol ako o mne a hovoril o jednom pripravku, Sarapise, ktory pomohol zenam pri tychto problemoch...a tak so nevahala, napisala... Zacala si merat bazalnu teplotu, potom prisiel cas, ked mi doktor povolil nechraneny styk a prisli plodne dni, sme s manzelom ani na okamih necakali...a vyslo to na prvykrat...teraz zacinam 13 tt a tesim sa velmi...dufam, ze tentokrat to dobre dopadne....

TOPlist TOPlist