Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Milá Vikinka,
    Luba vam to uz naznacila, na tejto stranke sa venujeme prirodzenym metodam planovania rodicovstva. Ohladne hormonalnej antikoncepcie sa informujte u vyrobcu, alebo vasho lekara. Inak zaujimave informacie o hormonalnej antikoncepcii su i na tejto stranke, neviem, ci by ste to tam nasli http://www.lekarenkarmel.sk/archiv-clanky.html
    Pekny den
    Eva
    • Luba
    • 17.4.2009 14:37:24

Vikinka, Ty si si nevšimla, že táto stránka vyučuje prirodzené metódy plánovania rodičovstva? Len toľko
  2.  
    dobry den, chcem sa spytat ci by mohla byt moja antikoncepcia neucinna,ak som zabudla ucit tabletku 16.4. pricom som zacala s novym balenim 15.4. a menstruaciu som dostala 10.4.tabletku som uzila dnes rano s oneskorenim asi 13 hodin.za odpoved dakujem.
  3.  
    Milá Tina,
    rozumiem že máte obavy, ale nerozmýšľali ste, že možno práve tak to malo byť, keď ste to tak obaja cítili? Veď dieťa by malo byť dôsledkom manželskej lásky, nie dôvodom na milovanie. Neviem, či máte od novembra nabehnutý cyklus a kedy ste mali poslednú menštruáciu, podľa toho by sa dalo aspoň približne zistiť, či môžete byť tehotná, alebo nie. V každom prípade strach teraz nepomôže ani vám, ani vášmu prípadnému drobčekovi. Môžete len čakať, ako to dopadne, či ste počali, a či to bude bojovník.
    Držím vám palce, a poteším sa, ak sa ozvete ako to dopadlo...
    Pekné dni
    Eva
    • tina
    • 12.1.2009 16:32:33

Prajem pekný deň, píšem, lebo mám obavy. 13. 11. som potratila v 20,4 tyzdni. Tehotenstvo bolo rizikove (2 predchadzajuce potraty v rannych stadiach), brala som dufaston po cely cas, rovnako tak injekcie clexane z hematologickej stranky. Musela som rodit nase babatko, pre pochybnosti o celistvosti placenty mi nasledne robili aj instrumentalnu reviziu. S manzelom sme mali nechraneny pohlavny styk 31.12. Velmi sa bojim, ze som tehotna, ani nie preto, ze by sme babo nechceli, ale preto, ze sme sa neubranili tuzbe, mali sme este cakat a bojim sa, ze prave taketo skore milovanie by mohlo viest k dalsiemu potratu.

TOPlist TOPlist